19.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Сильна команда – заможна громада!

Сильна команда – заможна громада!

Тетяна БРАЖНІКОВА кандидат на посаду ВИШГОРОДСЬКОГО
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Усі ми хочемо миру, справедливості, впевненості в завтрашньому дні. Мріємо про успішну та процвітаючу громаду і країну. Мрія досяжна, і зараз її здійснення залежить від нашого вибору влади на місцях.
Професійні, досвідчені, віддані своїй справі люди, які хочуть працювати на громаду та служити їй, – гідні вашого вибору. Саме такі члени моєї команди. 
Серед них – представники освіти, спорту, медицини, керівники громадських організацій, голови ОСББ, підприємці, діючі депутати, фахівці органів місцевого самоврядування. Всі вони  — професіонали своєї справи з чітким уявленням про те, як мають розвиватись ті чи інші галузі на рівні місцевої громади. 
Нові можливості, що з’являться у громади внаслідок децентралізації, її історичний спадок, вигідне географічне положення, ресурси, що є у громади, – все це дає шанс не лише для вирішення нагальних питань громади, а й для здійснення реального прориву у її розвитку. І тут важливо  ефективно та фахово підійти до реалізації цих можливостей на благо людей і громади. 
Ми бачимо Вишгородську громаду такою:
– Вишгородська громада — це громада для людей, де комфортно та безпечно жити. Де гармонійно розвивається соціальна інфраструктура, запроваджуються енергозберігаючі технології, працюють програми по модернізації і реконструкції мереж міста і його житлового фонду. 
– Вишгородська громада — громада, де створюється туристична інфраструктура, сучасні веломаршрути, ландшафтні парки і зони відпочинку. Це простір для проведення фестивалів, культурних заходів, мистецьких пленерів, екскурсій, паломництва, заходів для дітей, молоді, людей поважного вiку. 
– Вишгородська громада – громада з сучасними набережними,  вітрильною та веслувальною школами для дітей, спортивними базами, причалом, яхт-клубами, маринами.  Все це дає податки у бюджет, робочі місця, створює привабливий імідж міста.
– Вишгородська громада – сильна, спроможна громада з економічною активністю та інвестиційною привабливістю.
Для вирішення нагальних питань Вишгородської громади та здiйснення реального прориву у її розвитку разом ми напрацювали Стратегію її розвитку на 5 років і готові взяти відповідальність за її реалізацію, враховуючи вашу думку, адже єдиною запорукою комфортної, безпечної та доброзичливої для людей громади є діалог між владою та людьми.
Ми любимо, пишаємось, вболіваємо за своє рідне місто, яке стало частиною новоствореної об’єднаної громади. 
Розуміючи унікальність рідного краю, ми бачимо сучасний розвиток громади з урахуванням її місцезнаходження та історико-культурного надбання. 
Ми працюватимемо на принципах стратегічного планування розвитку громади, управління на засадах громадської участі, прийматимемо рішення, в основі яких стоятимуть людина та інтереси громади. 
У тісній співпраці з громадськими організаціями, мешканцями громади та у взаємодії з органами місцевого самоврядування та органами державної влади всіх рівнів. В межах повноважень та компетенції. За принципами прозорості, публічності, справедливості та підконтрольності громаді.
Ми впевнені, що зможемо досягти поставлених цілей та реалізувати Стратегію розвитку нашої громади, адже маємо натхнення та бажання працювати, досвід, знання і ресурс великої команди на всіх рівнях влади. 
Тепер чи матимемо ми шанс це зробити, залежить від Вас і Вашого вибору 25 жовтня 2020 року, і ми віримо у Вашу підтримку! 
Кандидат на посаду Вишгородського міського голови Тетяна Бражнiкова