19.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВИШГОРОДСЬКОЇ громади!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВИШГОРОДСЬКОЇ громади!

Активних обертів набрала передвиборча кампанія. Вже менш ніж за місяць ви голосуватимете за кандидатів у депутати до всіх рівнів рад та обиратимете голову територіальної громади.
Вважаю своїм обов’язком проінформувати вас, що я долучився до команди політичної партії «Слуга народу», яку на Київщині очолює Олександр Дубінський. Сьогодні я є кандидатом у депутати до Київської обласної ради і йду на вибори, щоб спільними зусиллями втілити амбіційний план щодо розвитку Київської області.
Я — економіст за фахом, маю досвід державного та проектного управління, стратегічного планування регіонального розвитку та залучення інвестицій, інноваційної, зовнішньоекономічної діяльності та роботи з міжнародними організаціями. На базі своїх знань і напрацювань я сформував чітке розуміння, а разом з ним — конкретні проекти з підвищення конкурентоспроможності Київської області та з ефективного управління соціально-економічним розвитком територіальних громад.
Я — щирий прихильник розвитку місцевого самоврядування на принципах прозорості, відкритості і доступності громадському контролю. Повністю підтримую принципи децентралізації влади, зокрема, функцію розподілу коштів на місцях. Адже її ефективність очевидна й переконлива: місцева громада реально знає ситуацію, які проблеми потребують першочергового реагування, а які можуть зачекати.
Моя діяльність буде спрямована на забезпечення стабільної роботи підприємств, установ, організацій, які працюють на територіях громад та на створення привабливого інвестиційного клімату. Забезпечуватиму підтримку інвесторам, котрі на взаємовигідних умовах, враховуючи інтереси громади, створюватимуть нові робочі місця та працюватимуть на благоустрій територій населених пунктів.
Один із ключових пунктів моєї передвиборчої програми – це розвиток малого і середнього бізнесу в Київській області, адже за європейським досвідом місцевий бюджет формується від 50 до 70 відсотків за рахунок розвитку малого та середнього підприємництва. Тому наш регіон ми будемо розвивати за схожою дієвою моделлю.
Відсутність роботи в селах та низькі доходи мешканців – це найважливіші побутові проблеми громад. Окрім сталого економічного розвитку громад та підвищення конкурентоздатності сільських територій, ми ставимо перед собою й інші завдання – розвиток сільськогосподарського сектору, інфраструктури, поетапне втілення в життя стратегічного плану розвитку кожної територіальної громади, створення історико-культурних центрів, розвиток туристичного потенціалу та рекреаційних зон. Для втілення цих планів буде створено консультаційний офіс щодо підвищення професійної компетентності керівників місцевих рад з питань просторового розвитку територій, зеленого туризму та залучення коштів держбюджету, міжнародних проектів і грантів на формування інфраструктури ОТГ,
Наша команда працюватиме над посиленням інституційної спроможності місцевого самоврядування в частині забезпечення та надання ефективних культурних послуг, застосування інноваційних і креативних індустрій. Саме у цьому напрямку є повна державна підтримка – Президентом України Володимиром Зеленським підписаний відповідний Закон, котрий регулює надання реальної фінансової державної підтримки культурним закладам, студіям та компаніям. Ця робота посилить співпрацю з молоддю.
Найвищою цінністю для мене є людина з її проблемами, турботами, радощами і бідами. Основна моя мета – забезпечення в громаді умов для її самореалізації, як особистості. І тому я переконаний, що ефективне впровадження будь-якої програми можливе лише за безпосередньої зацікавленості і участі кожного члена територіальної громади, тобто — кожного з вас. Я знаю, що в цьому тривожному році життя нам усім кинуло виклик, обумовлений внутрішніми та зовнішніми чинниками. Але попри це – наша команда працює і продовжує рух вперед.
Наша команда беззаперечно дотримується підходу, що заснований на правах людини у роботі з громадами, тому що саме він дасть стійкий та довготривалий результат. А найголовніше – змінить свідомість людей, змінить погляди на особисту роль у суспільстві, активізує, об’єднає, надихне кожного на активну участь у житті громади і країни в цілому!
Переможемо разом!
З повагою,
кандидат у депутати до Київської обласної ради Андрій АНІСІМОВ