28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Призов громадян на строкову військову службу

Призов громадян на строкову військову службу

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України від 16 січня 2020 року № 13/2020 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році» з 01 жовтня по 31 грудня 2020 року проводиться призов громадян України на строкову військову службу.
Явці на призовну дільницю Вишгородського району підлягають усі громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.
Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Вишгород, вул. Кургузова, 5 у зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток на строкову військову службу, зобов’язані прибути у районний військовий комісаріат 01 жовтня 2020 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.
Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Вишгородського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
Микола ПРИБОРА, військовий комісар
Вишгородського райвійськкомату