28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Театр — мистецтво незвичайне

Театр — мистецтво незвичайне

Дружні стосунки склалися між Благодійним фондом «Святої Ольги» та адміністрацією Київського академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва. Він став першим і наразі єдиним в Україні та другим у світі подібного профілю. Його славетний колектив феноменально поєднує у своєму репертуарі вистави як для дітей, так і для дорослої аудиторії. Театр щомісяця показує від 20 до 25 вистав. У його репертуарі — опери, балети, мюзикли, музичні казки, симфонічні та вокально-симфонічні програми та концерти.
Хто хоч раз подивився виставу цього театру — з чудовою постановкою, висококласною акторською грою, балетом, декораціями — той неодмінно повернеться сюди знову. Так, уже більше трьохсот багатодітних, малозабезпечених, неповних сімей вишгородців, ветерани безкоштовно відвідали вистави і від того отримали велику естетичну насолоду, гарний настрій, а також розширили власний кругозір.
За можливість побачити чудове дійство, мистецтво світу казок, стати свідками боротьби за правду та життя, кохання та щастя щиро дякуємо нашим небайдужим шанованим друзям — адміністраторам театру Максиму Володимировичу Бабієнку і Тетяні Іванівні Морозовій.
Щиро дякуємо Вишгородському міському голові Олексію Момоту та президенту БФ «Святої Ольги» Володимиру Малишеву за підтримку дружніх стосунків із адміністрацією театру.
Володимир ОДНОРОГ,
віце-президент БФ «Святої Ольги»