29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

У «Чебурашці на дереві «розквітли» писанки

У «Чебурашці на дереві «розквітли» писанки

Великдень – це свято, що об’єднує, наповнює наші серця добротою, любов’ю, зміцнює кожного духовно. Щороку ми з нетерпінням чекаємо на нього. Однією з традицій, які створюють особливу святкову атмосферу є прикрашання Великоднього дерева.
17 квітня у дитячому садочку «Чебурашка» відбувся флешмоб започаткований педагогами та вихованцями спеціальної школи «Надія».
«Наше Великоднє дерево ожило завдяки дитячій фантазії та гарному настрою і створило неповторну Великодню атмосферу у закладі. За повір’ям, воно — символ єднання» — розповідає директор дошкільного закладу Наталія Коваленко.
До флешмобу на запрошення дітей долучилась і команда Благодійного Фонду Романа Буковського на чолі з керівником Фонду. Підтримав таку ініціативу меценат Максим Калінкін. Великодню красу створювали спільними зусиллями: писанки на стрічках усіх кольорів та візерунків з’явилися на гілках Великоднього дерева, яке символізує весняний настрій, тепло, благополуччя та мир. Було весело, пізнавально і не без солодких сюрпризів.
«Нам було дуже приємно брати участь у флешмобі. Для себе дізнався чимало цікавих фактів про традиції підготовки до Великодня» — ділиться враженнями Роман Буковський.
Від свята перейшли до робочих моментів. Роман Буковський та Максим Калінкін запропонували провести суботник разом з батьками вихованців «Чебурашки» на території позашкільного закладу, аби створити для діток комфортну атмосферу. Спільно з дирекцією садочка вирішили поліпшити благоустрій фасадної території елементами в етностилі.
Влас. інф.
ФОТО — Андрій МАКСІМОВ