29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку Вишгородщини!

72D96127 6A9F 4204 885D 0A13EE2066EE

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку Вишгородщини!

1листопада ми відзначаємо професійне свято людей, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на свободу слова. Це свято об’єднує теле та радіожурналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів та всіх тих, хто щодня, і в будні і в свята, і вдень і вночі, прикладає зусилля для задоволення суспільних потреб в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку. Телебачення і радіо, інтернет і телефон, відкривають безмежні можливості для спілкування та об’єднують багатьох людей не лише в Україні, а й за її межами.

Відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об’єктивність у висвітленні подій – це ті ознаки, які характеризують представників даної професії. Досвід, високий професіоналізм і компетентність дуженеобхідні для формування і розвитку громадянського суспільства, особливо у теперішній непростий час.

Від відповідального ставлення до справи, виваженості та об’єктивності у висвітленні подій працівників цієї сфери залежить, наскільки поінформованими будуть громадяни, якою буде їх позиція.  Важко переоцінити роль радіо та телебачення у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності нашого району та громади.

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть найщиріші слова подяки за вашу сумлінну, наполегливу та нелегку працю, за об’єктивність, оперативність та ґрунтовність в наданні інформації. З нагоди професійного свята зичу вам невпинного професійного росту, невичерпної енергії, натхнення, мирного неба та міцного здоров’я. 

Нехай ваші сьогоднішні досягнення стануть стимулом для нових звершень, а професійні якості, знання й чесноти служать на благо розвитку Вишгородського району та України!

З повагою

Голова Вишгородської районної ради

Ростислав Кириченко