29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Розглянуто більше 70 питань

Розглянуто більше 70 питань

 

24 травня відбулася чергова ХХХІХ сесія Вишгородської міської ради.
До порядку денного було внесено більше 70 питань, абсолютна більшість з яких стосувалася земельних відносин. Передусім, депутати внесли зміни до Програми підтримки організацій ветеранів, інвалідів щодо оплати оренди приміщень. Також було внесено зміни до міського бюджету на поточний рік та затверджено звіт бюджету за три місяці 2018 року.
У рамках підтримки інтелектуального та культурного розвитку дітей депутати передали безкоштовно книги до міських шкіл, ліцею, районної бібліотеки. Було затверджено й структуру виконавчих органів влади. На сесії прийняті звернення до Президента України, Кабінету Міністрів, Верховної Ради щодо захисту інституції сім’ї в Україні та про запобігання знищенню екстреної медичної допомоги, збільшення оплати праці працівникам цієї системи, збільшення медичної субвенції Державного бюджету на 2018 рік.
У ході роботи сесії було затверджено програму підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Змінам підлягла і комплексна схема розміщення тимчасових споруд торгівельного, побутового чи іншого призначення для провадження підприємницької діяльності. Були внесені зміни і до детального плану території, що розташована по вул. Шолуденка.