19.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Сонячний берег «Водограю»

Батьки студійців «Водограю»
ФОТО – архів оркестру-студії

Традиційно наші діти – музиканти Вишгородського міського дитячо-юнацького духового оркестру-студії «Водограй», ансамбль барабанщиць «Dram station» та ансамбль сопілкарів «Art stream» – відпочивали у дитячому оздоровчому комплексі «Сонячний берег», що в смт Сергіївка Одеської області. За два тижні на морі (з 16 по 29 липня) 60 дітей отримали багато позитивних вражень, оздоровилися і набралися сил. А медичний нагляд за ними здійснювали мами оркестрантів – медпрацівники Наталія Момот і Тетяна Мітасова.
Лагідне, тепле море, сонце і добрі друзі та наставники поруч – що може бути кращим у літню пору! До того ж, як каже директор закладу Наталія Тищенко, наші діти були дружними, організованими, чемними і на порядок вищими у поведінці, ніж їхні однолітки.
Кипучу дитячу енергію тут було де застосувати. Щодня вожаті табору проводили цікаві розважальні культурно-масові заходи, в одному з яких – конкурсі «Міні Міс» – наша сопілкарка Олена Бондарук (НА ФОТО) стала переможницею.
А на березі моря, вдосталь наплававшись, грали у рухливі ігри. Тож збалансоване п’ятиразове харчування, сезонні фрукти сприймались на «ура». Як і незабутній пікнік на березі моря, котрий влаштували наставники наших дітей Наталя Тищенко і Олена Могиль за підтримки працівників їдальні. Усі, мабуть, довго згадуватимуть вечірнє вогнище, морський бриз і смачну вечерю в своєму другому родинному колі, що зветься «Водограй».
За такий цінний і потрібний подарунок діти, викладачі закладу та батьки щиро вдячні Вишгородській міській раді та мерові Олексію Момоту.
Впевнені, що наші музичні колективи після гарного відпочинку звучатимуть ще потужніше і не забаряться порадувати вишгородців та гостей міста своїми виступами.

Сонячний берег «Водограю»

Сонячний берег «Водограю»

Сонячний берег «Водограю»