28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

«Галявина казок» — для мам і дітей

Влас. інф.
ФОТО — Андрій МАКСІМОВ, «Вишгород»

Святковий захід до Дня матері влаштували мамам та їхнім дітлахам Вишгородська міська рада та хор «Коралі» міського Центру творчості «Джерело» (керівник — Наталія Кисіль).

«Галявина казок», де відбувалося дійство, довго вирувала піснями, дитячим сміхом та розвагами. Аби матусі відпочили, організатори влаштували для дітей майстер-класи, рухливі ігри з аніматорами, конкурс малюнків. А для мам — цікавий концерт за участі хору «Коралі», бандуристки Мирослави Берези, ВІА «Зернятко» музичної школи джазово-естрадного мистецтва Дніпровського району Києва, юного скрипаля Київського університету ім. Глієра Андрія Куліса, джерельних колективів «Домісолька» Ганни Покровської та «Полузір’я» Тетяни Халаш, вихованців недільної школи Собору Вишгородської Богородиці та ін.

Мами щиро раділи. А організатори пильним оком спостерігали за дійством, аби наступного разу вдосконалити його та підготуватись ще краще.

Нині на «Галявині казок» здійснюється благоустрій: встановлюється бювет, облаштовується полив газону. «Влітку тут проводитимуться різноманітні розважальні заходи для дітей: майстер-класи, флешмоби, тематичні дискотеки, теми для яких обиратимуть самі дітлахи (зворотній зв’язок встановимо за допомогою скриньки), працюватиме дитяче кафе. Тобто, діти отримуватимуть море задоволення, а разом з ними — і їхні матусі. Варто лише слідкувати за оголошеннями на стенді, що встановимо біля кафе, та в міській газеті», — каже керівник оргвідділу міськради Олена Глава.

Це буде справді дієва турбота про мешканців Вишгорода з боку міської влади. Адже свято швидко скінчиться, а от мами з дітками усі три літні місяці матимуть можливість цікаво й з користю проводити дозвілля.

Image001

Image002

Image003

Image004

Image005

Image006

Image007

Image008

Image009

Image010