29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Місто Вишгород – найкраща команда в усьому!

Анна ГОЛОВАЧЕНКО, організатор змагань

8 квітня ц. р. відбувся Відкритий чемпіонат м. Вишгорода на кубок «Дельфін Свім» (організатори змагань – Анна Головаченко, Андрій Шипілов). Наші гості – дві команди з міста Славутича. Загальна кількість учасників – 120 спортсменів.
34 дистанції та 24 естафети були неймовірно цікаві. А результати спортсменів порадували тренерів. Представники команд Вишгорода Андрій Шипілов та Іларіон Манжола, а також представники комад Славутича Ніна Верхольотова та Олена Тітова отримали кубок із відзнакою за участь.
Запекла боротьба між містами була за основний кубок, по загальному медальному заліку. З перевагою у 28 балів перемогла команда Вишгорода: 20 золотих, 16 срібних та 9 бронзових медалей, а також половину нагород в естафетах. Тож незабаром кубки прикрасять хол приміщення нашого басейну.
Для змагань такого рівня потрібна була відповідна організація. Ми дякуємо за допомогу в цьому голові районної ради Ростиславу Кириченку – не байдужому до здоров’я дітей і молоді Вишгородщини та їхнього заохочення до здорового способу життя, а також нашим секундантам Микиті Будніку, Микиті Ткаченку, Дані Ткаченку. Особлива подяка – депутату обласної ради Роману Буковському за постійну пітримку під час змагань, координатору запливів Наталії Крижанівській, фотографу Ользі Думанській, Катерині Шубці – за оригінальні дипломи, персоналу ресторану «Галс», які дочекалися і нагодували наших гостей.
Місто Вишгород – найкраща команда в усьому!