28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

У нас, на Грушевського

Сергій ЖАДАН

Вул. Грушевського, 8 — будинок, де ніколи не було повноцінного освітлення (за винятком єдиного ліхтаря над одним з під’їздів). Реалії сьогодення: встановлено три стовпи з відповідними Led-світильниками на прибудинковій території та ще один стовп, який освітлюєспортивний і дитячий майданчики між Грушевського, 8 і 10. Тепер навіть ввечері дітки зможуть гратися, а мешканці будинків займатися спортом.

Кілька років тому цю територію хотіли забудувати, а сьогодні в неї вдихнули нове життя — місця відпочинку та публічного простору для громади міста.

Дякую усім небайдужим мешканцям ( вул. Грушевського 8 та 10) за участь у загальноміській толоці 26 березня. Нас було сьогодні дійсно багато. Результатом плідної праці став ідеально чистий простір поміж будинками (вивезено чотири самосвали із гіллям та різним сміттям). Задля підтримання порядку встановленобетонні урни. Ну і, звичайно ж, прихильників настільного тенісу порадує новенький тенісний стіл Вдячні за надану техніку та весь необхідний для толоки інвентар міському комунальному підприємству «Благоустрій» (директор ВалентинПільгун).

Image002

Image001