28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Зароби щастя

Картинки по запросу петух 2017

2017 рік стане для багатьох знаків зодіаку переломним у плані кар’єри. Півень – покровитель цього року за східним гороскопом – по своїй суті трудоголік і перфекціоніст, він наполягатиме на вкладення чималих зусиль у робочу сферу, але і віддасть за труди з лишком.

Упертому Овну необхідно змінити «оптику»: він довгий час звик дивитися на себе і оточуючих за інерцією і з великою часткою упередженості. У рік Вогняного Півня йому варто відмовитися від самоїдства та піти назустріч новим обставинам і людям. На фронті кохання найбільша небезпека – звичка. Не треба боятися розірвати обридлі і безплідні відносини і ризикнути зробити крок у стрімкий вир нових стосунків.

Грунтовний Телець має набратися терпіння і не реагувати на невдоволення і болючі докори близьких. До кінця року вони усвідомлять свою неправоту і компенсують нервування особливою турботою і теплотою. Філософський настрій для Тельців – ось найбільш правильна життєва установка у рік Вогняного Півня.

Вітряні Близнюки повинні не упустити шанс налагодити відносини з другою половинкою. Одруженим «двійнятам» варто більше уваги приділяти облаштуванню сімейного гніздечка, а також спільному відпочинку. Самотні «близнята» мають вибудовувати стосунки не лише на романтиці, а й переконати партнера у глибині почуттів і серйозності намірів.

Рак у рік Вогняного Півня буде аж занадто упевненим, і головне для нього в майбутньому році – втриматися і не впасти в гріх гордині. Інакше прекрасний рік може перетворитися на екзекуцію болючою зарозумілістю і низкою невдач. Грандіозність проектів і нових перспектив підштовхуватимуть Раків до великих фінансових витрат. І тут важливо стриматися і ні в якому разі не брати гроші в борг або в кредит.

Чудовий Лев у майбутньому році має багато і важко працювати, та найважливіше для царственого знака – не ціна зусиль, а пальма першості і визнання його безумовним лідером. У рік Вогняного Півня амбітний Лев має приборкати гординю і змиритися з роллю другого плану. У стосунках із коханими також не варто доводити свою перевагу, краще — уникати сварок.

Флегматичним Дівам вогненна енергія східного символу року надасть потужний поштовх до досягнення найважливіших життєвих завдань. Більше того, їх чекає переоцінка системи цінностей, вибір головних пріоритетів. А ось у коханні в Дів настане злагода та гармонія: вони розкриють у партнері позитивні якості, а їхні відносини набудуть свіжості й особливого тепла.

Вразливі Терези мають довіряти своїм почуттям і повірити, що вони ковалі свого щастя. Девіз майбутнього року для них: «Геть сумніви!» — очікувана  рівновага наздожене представників цього знака на самій маківці літа. Головне – не боятися змін і вірити в удачу. Звісно, однієї удачі недостатньо, без працьовитості і відповідальності успіху не буде. Самотні Терези не повинні упустити шансу зв’язати себе путами Гіменея в осінні місяці – тоді їхній шлюб буде міцним і щасливим.

Чарівний Скорпіон може відчути у рік Вогняного Півня невпевненість у собі і самотність. Усунути це допоможе самовідданість у роботі й коханні. Та навіть якщо кохання не одразу знайде Скорпіона, йому не слід впадати у відчай – віра в себе та власні сили приверне до нього представників протилежної статі, і до кінця року може скластися щасливий союз.

Для організованого та зібраного Стрільця майбутній рік буде часом нових цілей і звершень, що змусить його працювати з потрійною силою. Рік Вогняного Півня – вдала пора для позбавлення від шкідливих звичок і зайвих людей. Енергія східного півника дозволить цілеспрямованим Стрільцям не тільки налаштуватися на найбільш значущі цілі, а й допоможе досягти їх.

Прагматичний Козеріг у майбутньому році має кожне рішення приймати обдумано і виважено, оскільки є небезпека навмисного обману і зловмисного наміру. Не слід довіряти новим знайомим, пускатися в амурні авантюри, коротше – треба діяти виважено й обережно.

У 2017 році Водолії найбільш удачливі на любовному фронті. Скористайтесь таким шансом і спрямуйте всю життєву енергію на облаштування особистого життя. При належній увазі одружені Водолії досягнуть гармонії в родинних стосунках, а самотні представники цього знаку знайдуть своє щастя.

Чутливих Риб чекає рік змін, але вони не повинні боятися цього. Вогняний Півень допоможе подолати труднощі прийдешнього року і досягти успіхів. Особливе везіння наздожене Риб у фінансовій сфері. Не варто боятися змін і випадкових оказій. Полохливим «рибкам» варто пам’ятати: рік — на їхньому боці.