29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Літа на зиму повернули…

Ольга ДЯЧЕНКО, член районної ради ветеранів

Наприкінці вересня жінки клубу «Золота осінь» зібралися знову у невеликій кімнаті районної організації ветеранів.

Голова ради Таміла Орел запросила на клубний захід депутата обласної ради Романа Буковського. Молодий обранець активно співпрацює з Вишгородською районною ветеранською організацією, цікавиться справами людей літнього віку, вникає в їхні проблеми і, по можливості, допомагає їх вирішити.

І цього разу привітав учасників «Золотої осені» з наступаючим святом ветерана, вручив вітальні листівки. Ветеранській організації пообіцяв придбати прапор, а для просвітницьких і культурних заходів — забезпечувати транспортом.

Цього дня керівник клубу Євдокія Пащенко була іменинницею, тож депутат її щиро привітав, побажав здоров’я, довгих літ і вручив букет троянд.

Отримали квіти і щирі вітання зі святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії дві Люби — Юрченко і Маковецька, а із Днем бібліотекаря привітали Світлану Брагарник — хранительку книжкових скарбів із півстолітнім стажем.

У засіданні клубу взяли участь заступники голови районної організації ветеранів Леонід Шморгун і Володимир Малишев, яка тепло привітавши жінок, побажали здоров’я, сил, оптимізму і терпіння у непростому повсякденні.

Леонід Григорович — головний отаман сільського козацького коша, вручив іменинниці Євдокії Пащенко (у минулому — учитель іноземних мов) пам’ятні грамоти — як берегині роду, матері, бабусі, наставниці багатьох поколінь учнів.

Голова ради ветеранів Таміла Орел від імені районної організації також привітала іменинницю і жінок зі святами, вручила вітальні листівки із віршованими побажаннями.

Щира атмосфера спілкування однодумців додає золотоосіннім жінкам наснаги і мудрості долати труднощі і не втрачати надій на краще майбутнє.