29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

ПЕРЕДПЛАТНА КАМПАНІЯ на II півріччя 2016 року.

Прес-реліз

ПЕРЕДПЛАТНА КАМПАНІЯ на IIпівріччя 2016 року.

З 07 квітня 2016 року в об’єктах поштового зв’язку УДППЗ “Укрпошта” розпочалось приймання передплати періодичних друкованих видань на IIпівріччя 2016 року.

До передплатних каталогів внесено понад 3 тис. найменувань  газет, журналів, книжок, навчальних посібників, словників та енциклопедій за найрізноманітнішими тематичними напрямками та ціновою політикою.

 Передплатна кампанія на IIпівріччя 2016 року триватиме:

         на видання загальнодержавної видання, що включені до «Каталогу видань України на IIпівріччя 2016 року» – до 16 червня 2016 року включно;

         на видання обласної сфери розповсюдження, що включені до “Каталогу місцевих періодичних видань на IIпівріччя 2016 року ” – до 21 червня  2016 року включно;

         на видання районної сфери розповсюдження, що включені до “Каталогу місцевих періодичних видань на IIпівріччя 2016 року ” – до 27 червня 2016 року включно.

Приймання передплати здійснюється в усіх відділеннях поштового зв’язку, а також безпосередньо листоношею на доставній дільниці. Передплату можливо оформити  за готівку та безготівковим розрахунком.

Не гайте часу, завітайте до відділень зв’язку, ми чекаємо на Вас! Наші співробітники з радістю проконсультують Вас щодо порядку оформлення передплати.

Передплачуйте та отримуйте улюблені періодичні друковані видання через мережу УДППЗ«Укрпошта».