29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Бронза — у вишгородців

чайка

Олександр МЕЛЬНИК, президент ГО «ФК «Чайка-Вишгород»
ФОТО – архів ФК «Чайка», спеціально для «Вишгорода»

21-24 січня 2016 року в с. Калинівка Броварського району відбувся Відкритий V традиційний Кубок Київської області «Бровари-Кап» з футзалу серед дитячих команд 2007-2008 р. н. Організатори турніру — ФК «Каскад» (м. Бровари) та Дитячо-юнацька футбольна ліга Київської області (ДЮФЛКО).
Участь у турнірі взяли 16 команд з Києва та області, зокрема — з Вишгорода, Броварів, Борисполя, Макарова, Білої Церкви. Учасники, розділені на дві групи, змагалися впродовж трьох днів за право зіграти у півфіналі та поборотися за призові місця.
Наша команда (ФК «Чайка-Вишгород» 2007 р. н.) пробилася до півфіналу змагань, де, на жаль, поступилася київському ФК «Арсенал». У підсумку ФК «Чайка-Вишгород» посів третє місце у турнірі «Бровари-Кап», а переможцем стала команда господарів ФК «Каскад» (м. Бровари), яка переграла в серії післяматчевих пенальті ФК «Арсенал».
Голова ДЮФЛКО Валерій Золотухін та президент ФК «Каскад» Олег Трухан нагородили учасників турніру почесними грамотами, кубками та медалями. Вітаємо наших гравців та їхнього тренера Олега Санжару (НА ФОТО) з гідним результатом їхньої плідної роботи та бажаємо наснаги і перемог у подальшому.