28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

У нас було особливе свято

2

Олена РАЛКО, автор проекту марафонів ранкових і вечірніх пробіжок «Створи себе», керівник студії творчості «Ра» міського ЦТ «Джерело»
ФОТО — Андрій МАКСІМОВ, «Вишгород», Ганна МОРОЗ, Олена ШЕСТАКОВА, Олена КОЛОДЄЄВА, спеціально для «Вишгорода»

У нас було особливе свято. Замість розпивання спиртних напоїв за столами у кафе дорослі з азартом веслували на човнах-«Драконах» та бігали марафон на 5 км. Діти теж не нудьгували: змагалися на роликах, скейтах, велосипедах, бігали, веселилися з аніматорами і танцювали на дитячій дискотеці. Попри вихідний день, чимало людей залишилось у місті — і вони зробили наше свято масовим.
Найбільша кількість дітей (понад 120) зібралася на змагання на велосипедах — ще раз підтверджується спортивний статус нашого міста.
Серед охочих побігати були й дітлахи від 5 до 14 років.
У старшій віковій категорії переміг № 428 (Роман Грищенко, 12 років, він отримав «золоту» медаль), «срібло» виборов №131 (Максим Раденко, 13 років), «бронзу» — № 337 (Арсеній Демидчук, 12 років).
У молодшій «золото» дісталося № 389 (Сергій Барій, 7 років), «срібло» — № 128 (Поліна Ковтун, 7 років), «бронза» — № 348 (Тимофій Кружековський, 7 років).
У змаганнях на човнах-«Драконах», окрім команд Вишгородського районного відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Вишгородської центральної районної лікарні, Старопетрівської сільської ради і т. д., могли взяти участь усі бажаючі. Ось що пише в соц. мережах Ліля Янчук з районного радіо, учасниця однієї з команд:
«Команда Вишгородської районної ради STAR CAST!!! Ми поступилися лише кілька секунд чоловічій команді ВРЦЛ. Але перемогли — кожен себе. Я таки поборола страх перед «відкритою водою», із човна мене треба було веслом виганяти. Хотілось ще — драйву, адреналіну, азарту.
Дякую капітану (Вікторії Кулаковій) і дівчинці-інструктору (це фактично результат її роботи).
P. S. Всіх спортивних мужчин-лікарів запам’я-тала, Олексій Черняхівський — познайомите? Інтерв’ю про враження записати хочу)))
***
Ось вони, наші переможці)))
Команда рятувальників здобула перемогу над командою військового комісаріату та отримала Спеціальний кубок. Вітаємо!!!»
Брала участь у «драконівських» перегонах і команда жителів міста Вишгорода під назвою «Аматори». Серед усіх учасників запливів не було професіоналів, тому веслування спостерігалося не синхронне, але таке натхненне.
Дуже приємно було бачити дітей із нашої художньої студії — вони не тільки творчі, а й спортивні. Усі фотографії зі свята можна буде побачити через два тижні у цій группі: https://vk.com/activaugust24.
Давайте розвивати себе і наших дітей різносторонньо!

Організатори та спонсори свята:
* Вишгородська районна державна адміністрація
* Вишгородська міська рада
* Олександр Горган, голова РДА (особисто брав участь у змаганнях — разом із своїми заступниками, головою районної ради Іриною Побідаш та працівниками районних служб)
* Микола Горовий, директор КП «УФКС Вишгородської міської ради»
* Олена Ралко, організатор проекту марафонів ранкових і вечірніх пробіжок «Створи себе», керівник студії творчості «Ра» у Вишгородському міському центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді (ВМЦХЕТУМ) «ДЖЕРЕЛО»
* ВГО «Молода Країна» (Андрій Пещерін)
*Вишгородська районна організація Всеукраїнского фізкультурно-спортивного товариства «Колос», Спортивна школа «KoloSki»
(головний тренер Юлія Тереножкіна)
*Федерація веслування на човнах «Дракон»
*VELOKYIV

24.08.2015 День Незалежності 0001

24.08.2015 День Незалежності 0016

24.08.2015 День Незалежності 0050

24.08.2015 День Незалежності 0092

DSC02273

DSC 5257

DSC 5673

DSC 5788

Вручення медалі за перше місце у забігу на 5 км

Микола Васил ович Горовий пояснюe правила перед забiгом

дитячі забіги

злiва Артем Гриненко,перше мiсце у святковому забiгу на 5 км,справа Владислав  Мазурiн,третe мiсце

команда з наших Вишгородс ких жителiв

мiлiцiя3

мiлiцiя 2

органiзатори Олена Ралко та Микола Васил ович Горовий вiтают  з перемогою фiналiстiв та роздают  усiм учасникам солодкi призи

пл1

пл3

пл5

пл6

плавцi

старт святкового забiгу на 5км

старт на 5км

фінішує першим Гриненко Артем,забіг на 5км