28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Остання шана

1

Назвати одну з вулиць або площ міста Вишгорода іменем Віктора Решетняка та надати йому звання «Почесний громадянин міста Вишгорода» і «Почесний громадянин Вишгородського району»

Влас. інф.
ФОТО — Андрій МАКСІМОВ, «Вишгород»

З такою пропозицією звернулась до Громадської ради ініціативна група вишгородців: голова Громадської ради Ігор ТИХАН, депутат міськради VI скликання Віталій КУТАФ’ЄВ, головний редактор газети «Вишгород» Марина КОЧЕЛІСОВА, мовознавець і письменниця Тетяна КОРОЛЬОВА, голова ВРГО «Чорнобиль-86» Ігор МАГАЛА, член районної організації ветеранів війни та праці Олександр САКЕР та інші.
Громадська рада, в свою чергу, зареєструвала відповідне звернення до Вишгородської міської ради. Листи і дзвінки вишгородців продовжують надходити.
22 червня о 21:30 — через спілкування у соціальних мережах — на площі Т. Шевченка у Вишгороді, біля пам’ятника покровителям міста свв. Борису і Глібу, зібралися люди різного віку. Хвилиною мовчання пом’янули Вишгородського міського голову Віктора Решетняка, який передчасно пішов із життя 14 червня 2015 р. У дев’ятий день по смерті Віктора Олександровича вишгородська громада запалила свічки пам’яті.