29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Про дострокове припинення повноважень Вишгородського міського голови Решетняка В. О.

Рішення від 25 червня 2015 р. № 47/1

У зв’язку зі смертю Вишгородського міського голови Решетняка Віктора Олександровича, відповідно до п. 16 ч. 1 ст. 26, ч. 2 ст. 42, п. 1 ч. 3 ст. 50, п. 6 ч. 1, п. 1 ч. 7 ст. 79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Взяти до відома факт дострокового припинення повноважень Вишгородського міського голови Решетняка Віктора Олександровича у зв’язку з його смертю 14 червня  2015 року.

2. Врахувати те, що секретар Вишгородської міської ради Решетнікова Марія Степанівна здійснює повноваження Вишгородського міського голови з моменту дострокового припинення повноважень міського голови Решетняка В.О. до моменту початку повноважень міського голови, обраного на позачергових виборах, або до дня відкриття першої сесії Вишгородської міської ради, обраної на чергових місцевих виборах.

3. На виконання частини третьої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», секретарю Вишгородської міської ради Решетніковій М. С. звернутися до Верховної Ради України з клопотанням щодо призначення позачергових виборів Вишгородського міського голови.

4. Дане рішення оприлюднити в засобах масової інформації відповідно до вимог чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань законності та правопорядку, депутатської етики, інформаційної політики та контролю за рішеннями ради та її виконавчого комітету.

В. о. міського голови М. РЕШЕТНІКОВА