29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Благодійності негода не завадить!





2

Володимир ЛІСОГОР, голова ГО «Вишгород — наш дім»
ФОТО — Любов ЛІСОГОР, спеціально для «Вишгорода»

Попри сніг з дощем та сильний вітер, ГО «Вишгород — наш дім» разом із Благодійним фондом «З відкритим серцем у майбутнє» провели третій благодійний ярмарок на допомогу бійцям-землякам, що перебувають у зоні АТО.
Торти, печиво, пиріжки з маком та капустою, шарлотки, смачні десерти та інші солодощі для дітей і дорослих із задоволенням надали підприємці Н. Коцюруба та А. Шока, чимало сувенірів на згадку —
Д. Корнійчук. Організатори готували на вогнищі рибну юшку, на мангалі — шашлики: цим мали змогу поласувати всі охочі.

Участь у ярмарку взяли й наші бійці із 11-го та 25-го батальйонів «Київська Русь», 72-ої ОМБР ЗСУ — вони як ніхто розуміють, наскільки потрібна підтримка тилу на передовій. Активну допомогу надали В. Балик та Ю. Ткалич (ГО «Вишгород — наш дім»), а також старший солдат, розвідник-кулеметник 11-го батальйону О. Солодкий, який встигав і намети встановлювати, і готувати на мангалі, розповідати історії зі свого бойового досвіду. Усі технічні моменти на ярмарку проходили під пильним наглядом старшого прапорщика (позивний – «Дикий Прапор») 11-го батальйону «Київська Русь» С. Грищенка.
Зібрані 3 662,00 грн підуть на підтримку наших хлопців у зоні АТО. По завершенні ярмарку громадські активістки Л. Палатна та І. Шугайло відвідали дитячий будинок «Любисток» у Нових Петрівцях із солодощами.
У нашому любому місті — єдина та непереможна громада!
* * *
До уваги вишгородців!
8 квітня закінчується другий етап акції зі збору макулатури на пл. Т. Шевченка у Вишгороді. Поспішіть долучитися до благодійної справи. Оголошення про наступний етап акції — див. на стор. і на сайті газети «Вишгород».