28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Загальний гороскоп на 2015 рік





У 2015 році астрологічна динаміка дозволить рухатися до намічених цілей прискореними темпами. Іноді це буде навіть швидше, ніж планувалося, але, на жаль, це ще один рік, що ми відносимо до того, що називаємо неспокійні часи. Великі задуми будуть пов’язані із труднощами, ризиком і невизначеністю, як внутрішньої мотивації, так і зовнішнього впливу. У гороскопі на 2015 рік ми знову відзначаємо квадрат Урана із Плутоном з піком у середині березня, що вказує на період дестабілізації світових процесів. Лідери всіх мастей відчують сильну потребу в новому витку самоствердження під впливом Юпітера в Левові, в експансії, контролі й організації підлеглих їм груп, однак для реалізації поставлених завдань буде необхідна продумана система планування, сполучена з точним обліком всіх змін і несподіваних факторів. Гороскоп на другу половину 2015 року вказує на зниження емоційного навантаження й зсув акцентів на відповідальність і ефективність, а також пріоритет соціальної справедливості. Людству належить оцінити втрати й руйнування — і приступити до етапу конструктивної діяльності.

Гороскоп на січень 2015

У січні буде тривати важкий тренд для ділової й фінансової активності, всі серйозні угоди й договори потрібно відкласти до більш сприятливої ситуації. Нові проекти можуть потерпіти крах, особливо у другій половині місяця. Щось може скластися вдало в першій декаді січня, але не те, що планувалося. Далі варто залишатися в рамках раніше початих справ. У січні варто уникати розхлябаності, необов’язковості, квапливості, конфліктів з колегами. Місяць не дуже підходить для початку довгострокового бізнесу і фінансових проектів, великих придбань і широких жестів. Гороскоп на січень обіцяє удачу винахідникам, раціоналізаторам, творчим натурам. Це гарний час не тільки для самовираження, але й для пошуку нових знайомств і формування особистих зв’язків.

Гороскоп на лютий 2015

Смуга невизначеності, форс-мажорів й непередбачуваності в лютому може привести до кризи й руйнування ділових зв’язків. Ще небезпечніше те, що самі події будуть провокувати на прийняття наступних різких і необдуманих рішень. В особистих відносинах підвищена потреба у волі може приводити до непередбачених наслідків. Загроза розлучень, розлук, неприємних відкриттів. Якщо будуть підняті питання, пов’язані зі спадщиною, то варто звертатися за професійною юридичною допомогою. Багато питань будуть вирішуватися за допомогою грошей. Лютий— вдалий місяць для експериментів, досліджень, раціоналізаторських пропозицій. Творча й ментальна діяльність буде більш глибокою й ефективною.

Гороскоп на березень 2015

У березні приплив енергії буде супроводжуватися оновленою мотивацією. Як і раніше кризовий період, але з розмаїтістю можливостей конструктивного врегулювання. Сміливість і новизна, особливо у творчості, буде адекватно нагороджена, є шанс вибрати творчий шлях, на якому талант проявиться найбільш повно. Гарний період для самоствердження, але з оглядкою на супровідні обставини й обмеження. Успіх за рахунок імпровізації, новаторських, сміливих підходів і рішень. У першій половині березня можливі нові сюжети в особистому житті, які сильно нагадають ті, що вже мали місце. У другій половині березня будинок, родина, комфорт і стабільність будуть сильно впливати на всі аспекти діяльності.

Гороскоп на квітень 2015

Новий досвід у першій декаді квітня буде супроводжуватися великою напругою й непередбачуваністю подій. Це гарний час для нових знайомств і партнерства, які можуть мати тривалу дію. Тяга до насолод створить ту характерну рису, коли вірність і взаєморозуміння прямо залежать від сексуальної задоволеності. Для квітня буде характерною наполегливість і впертість, небажання повертатися назад, якщо процес пішов і справу уже почато. Емоційна напруга буде накопичуватися, і у випадку сильного тиску може розрядитися вибухом. Друга половина місяця буде вдалою для початку реалізації великих будівельних і ремонтних проектів.

Гороскоп на травень 2015

Травень буде відзначений новими віяннями в інтелектуальній сфері діяльності. Це гарний період для налаштування й запуску нових науково-технічних, інформаційних і фінансових проектів. Легко можна вести діяльність відразу у декількох напрямках. В ідеях не буде недоліку, як і в їхній презентації, але проблему може скласти реалізація. Характерною рисою контактів буде поверховість, мінливість планів, ненадійність обіцянок. Добре брати підробіток на короткий строк. Початок місяця сприятливий для нових знайомств, у тому числі романтичного характеру. Підвищена тяга до розмаїтості, подолання заборон, експериментів. Наприкінці місяця почнеться серйозний спад і гальмування всіх видів діяльності.

Гороскоп на червень 2015

У першій половині місяця продовжиться спад активності, що почався із середини травня. Зовнішні перешкоди будуть істотно сповільнювати реалізацію планів. Серйозні фінансові й правові питання варто відкласти. Із другої половини місяця ситуація нормалізується, у діловій сфері актуальними стануть питання нерухомості, інтелектуальної власності й операції із цінними паперами. У цілому планетарна ситуація в другій половині місяця буде сприятливою й дозволить займатися наміченими справами. Сфера особистих відносин буде повна вогню й пристрасті. Слабкою половиною будуть затребувані заможні лицарі без страху й докору. Гарний місяць для курортного відпочинку.

Гороскоп на липень 2015

Початок місяця буде досить успішним для реалізації планів і проектів у всіляких напрямках. Планетарні тенденції, особливо в першій половині місяця, дадуть можливість максимально реалізувати особистий потенціал, тим, хто виявить терпіння, дипломатичність, а в екстремальних ситуаціях заповзятливість і навіть хитрість, підступництво. Начальством будуть затребувані підлеглі з добре розвиненою інтуїцією, великими зв’язками, широким кругозором, що вміють маніпулювати істиною. Для останнього тижня липня буде характерною незібраність і заплутаність в особистих і фінансових відносинах, можлива також невиправдана марнотратність, зловживання владою, безрозсудні вчинки в бізнесі й фінансах. Тому з’ясування відносин і прийняття серйозних рішень варто перенести на вересень.

Гороскоп на серпень 2015

У серпні продовжиться негативний тренд в особистих і фінансових відносинах, що почався наприкінці липня. Психологічна нестабільність, розчарування в досягненнях, значимих персонах, підвищена тривожність, страхи, імпульси раптових бажань будуть провокувати спонтанні вчинки й рішення, засновані в більшій мері на суб’єктивних відчуттях, а не логіці. Можливе розчарування в дружніх зв’язках, захопленнях, фінансова нестабільність і втрати. Робота перестане приносити радість. На деякий час потьмяніють фарби романтичних переживань і надій. Хоча серпень може бути позитивним місяцем для творчих особистостей, у яких можливі прозріння, вихід на новий світоглядний і особистісний рівень. Особливо добре піде робота в самоті, і такого ж роду відпочинок, відпустка.

Гороскоп на вересень 2015

З кінця серпня наступає час прагматиків. Високі запити одержать можливість реалізації при раціональному підході й увазі до деталей. Для особистих відносин це сприятливий місяць. Всі, хто прагне до романтичних і любовних відносин, зможуть розраховувати на нові цікаві зв’язки й знайомства, однак жінками будуть затребувані в першу чергу заможні партнери. Фінансова картина у вересні буде досить благополучна, люди зайняті своїм бізнесом, можуть взяти курс на розширення сфери діяльності. Однак у випадку недостатності витримки й самоконтролю, ближче до середини вересня можливі серйозні конфлікти й розбіжності зі спонсорами й заступниками. Із середини місяця почнеться гальмування всіх процесів, які будуть зв’язувати особисту ініціативу й розвиток. Наприкінці місяця можливе загострення взаємин з органами влади, особливо варто уникати з’ясування відносин з контролюючими органами, які стануть принципові у відносинах з бізнесом.

Гороскоп на жовтень 2015

На початку місяця буде тривати тренд гальмування ділової й інтелектуальної активності, всі процеси будуть іти повільно, можливі затримки й відмови, які внесуть великі розбіжності в ділові відносини. Реалізацію серйозних проектів варто починати не раніше другої декади місяця, однак, у цілому жовтень буде невдалим періодом для реалізації планів і рішень, що мають стратегічне значення. Жовтень не принесе очікуваних результатів експериментаторам і новаторам; це не час, щоб мислити нестандартно або впроваджувати нові технології. Ключовими якостями, необхідними для досягнення успіху, стануть раціоналізм і мінімальні витрати. Для ефективної роботи буде потрібна максимальна концентрація й увага до дрібних деталей, ігнорування яких може привести до серйозних проблем. Однак увага до деталей допоможе вам побачити уразливі місця супротивника й ефективно реалізувати свої переваги.

Гороскоп на листопад 2015

На початку місяця приховані процеси будуть сильно впливати на різні аспекти діяльності й відносини. Загостриться чуття, інтуїція. Інтелектуальні процеси підуть інтенсивно й продуктивно, однак ідеї й проекти будуть мати потребу в ретельному обґрунтуванні до початку їхньої реалізації. Будь-яку справу варто починати без зайвого шуму й публічності, через погрози змов, інтриг і навіть диверсій конкурентів. Листопад у цілому буде приємним і гармонійним місяцем, якщо вдасться уникнути відкритих конфліктів і залагодити протиріччя. Великі ризики й погрози для досягнення цілей може нести підвищена емоційність, тому в будь-яких дебатах і суперечках потрібно демонструвати дипломатичність і стриманість. Для нових романтичних і любовних відносин сприятлива друга й третя декада місяця. В особистих відносинах помітним буде віяння на побудову стабільних і гармонічних відносин. Особливо затребувані будуть галантні, дипломатичні й попереджувальні партнери.

Гороскоп на грудень 2015

Початок грудня буде відзначено активністю правоохоронних і контролюючих органів. Можливі серйозні правові конфлікти й судові процеси, у яких не завжди буде тріумфувати закон. Соціальне життя й зовнішні контакти будуть відзначені сильними пристрастями, амбіціями, але можливе розширення кола однодумців, знаходження нових зв’язків і корисних знайомств. У грудні виникне прагнення до боротьби за вплив, пости, соціальний стан. Це гарний період для соціальної реалізації, але варто пам’ятати, що головним інструментом у боротьбі стане продумана стратегія, дипломатія й витримка. Варто уникати зарозумілості й зловживання владою, інакше у відповідь одержите підлість і підступництво, а поставлених цілей так і не досягнете. У грудні будуть загострені сексуальні потреби, бажання вийти за рамки дозволеного, тому це не самий вдалий період для побудови міцних або романтичних відносин, але ті, хто хоче бурхливих і драматичних сексуальних відносин, своє знайдуть. Для особистих і сімейних відносин у грудні буде характерна надмірна імпульсивність, вибухонебезпечні прояви гніву й пристрасті; тому конфліктів і дебатів у родині варто уникати.