28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

В здоровому тілі — здоровий дух

Ліза ЛОБОДЕНКО, школа журналістики ЦТ «Дивосвіт».

Юні вихованці Вишгородського районного Центру художньої творчості дітей юнацтва та молоді «ДИВОСВІТ» взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я».

Цей захід проходить уже не вперше — і з кожним роком популярність конкурсу зростає. Метою фестивалю є здоровий спосіб життя, профілактика шкідливих звичок та формування безпечної поведінки.

За місце у фіналі змагалися 15 команд з Вишгородського, Богуславського, Бориспільського, Васильківського, Києво-Святошинського, Рокитнянського, Таращанського, Переяслав-Хмельницького, Яготинського районів, а також міст Бровари, Бориспіль, Васильків, Ірпінь, Обухів. За умовами фестивалю, кожна з команд мала налічувати дев’ять осіб — сім учасників і два керівники. Журі обирало переможця за трьома намінаціями: художньо-публіцистична програма, плакат та фотографія.

Вишгородський район представляла команда Центру творчості «Дивосвіт», до якої увійшли артисти з творчого об’єднання «Різні люди» та хореографічної студії «Ліберті», які втілювали в життя задум режисера-постановника Олени Титаренко та балетмейстера Павла Лук’яненка.

 

Готувалися до конкурсу дуже інтенсивно. Задля досягнення спільної мети, команда зустрічалася щодня на репетиціях. Наші старання були недаремними. Команда «Дивосвіту» отримала перше місце на обласному етапі. Та розслаблятися рано, бо попереду ще всеукраїнська частина фестивалю-конкурсу. Тож побажаємо удачі та наснаги нашим диво-артистам!