29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Зимового колапсу не передбачається

Зимового колапсу не передбачається

Перший подих зими з першим снігом викликав у пересічних вишгородців слушне запитання: чи не захопила негода наших комунальників зненацька? Як нам повідомили, вся спецтехніка УК «Благоустрій Вишгород» знаходиться у повній готовності. Підприємство у достатній кількості придбало суміші проти ожеледиці, на випадок хурделиць вже укладені угоди з підрядними організаціями, які мають снігоочисну техніку. Тобто, на глибоке переконання комунальників, колапсу у місті однозначно не буде.
До календарної зими комунальні служби встигли капітально відремонтувати проїзд від пр-кту Мазепи, 12 до вул. Дніпровської, 2 та прибудинкової і прилеглої територій по вул. Шолуденка, 6. Було завершено добудову тротуарних доріжок по вул. Шкільній, 7 і пр-кту Шевченка, 7-а саме на прохання місцевих жителів.
Із оцінкою «задовільно» спеціалісти технічного нагляду прийняли відремонтовану покрівлю будинку № 20 по вул. Київській. Подібний ремонт наближається до завершення й по вул. Симоненка, 3. Також у рамках програми «Теплий під’їзд» найближчим часом оперативно будуть замінені вікна по пр-кту Шевченка, 6-а та вул. Шолуденка, 6-г.
Цивілізована громадська вбиральня з’явилася на набережній Київського водосховища у районі озер Бегемотики. У цій універсальній споруді передбачені навіть кімната для пеленання немовлят та для переодягання відпочиваючих. Але, як свідчить практика, це місце бажано зробити платним, бо за низької культури, недбальства відпочиваючих вбиральня за лічені тижні перетвориться у смердючий розплідник антисанітарії.
Побільшало у місті й пішохідних переходів. Віднедавна обладнано ще 11 додаткових точок безпечного перетину вулиць.
Наступ на темряву продовжено на стадіоні «Енергетик» та на футбольному майданчику на набережній, де увечері піклуються за своє здоров’я шанувальники здорового способу життя.
За буденними турботами все ж відчувається наближення новорічно-різдвяних свят. Про це перехожим нагадують електрики, які відновлюють вуличну ілюмінацію. Вже підготовлена до сяйва й оригінальна світлова куля на перехресті вул. Шолуденка і пр-кту Мазепи. Значить, свято — не за горами.
Влас. інф.

Зимового колапсу не передбачається

Зимового колапсу не передбачається