28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

До олімпійських результатів!

До олімпійських результатів!

«Коли мрія дитинства стає реальністю і ти розумієш, що в тебе все вийде» — цей вислів чудово характеризує прагнення та посил молодих спортсменів, яких виховує у школі боксу Тарас Мазурик.
Школу боксу він заснував у Вишгороді для дітей та дорослих, новачків та професіоналів. У ній є всі умови для майбутніх чемпіонів: комфортна зала та висококваліфіковані тренери.
Мета школи – дати можливість дітям та підліткам обрати шлях спорту, навчити їх не опускати руки, допомогти логічно мислити і приймати рішення у будь-яких екстремальних ситуаціях, чи то град ударів, натиск суперника в бою, неприємності у школі чи у подальшій роботі, нестабільність у світі. Дитина, яка пройшла школу боксу, не піддається паніці та відчаю, завжди діятиме максимально ефективно!
Вже зараз тут займається 19 діток до 10 років та 20 дорослих майбутніх олімпійських чемпіонів, з яких п’ять — чудові дівчата.
Ще одна надважлива мета, що ставлять перед собою у школі боксу, – популяризація спорту серед молоді та пропаганда здорового способу життя.
Тоді, коли шкідливі звички тихо вбивають нашу молодь, зусилля школи спрямовані на залучення до спорту та проведення часу в дружному спортивному колективі.
Трохим ІВАНОВ,
заступник міського голови

До олімпійських результатів!