29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Лідери ВРРУС «Up Town» на зустрічі «Хто? Де? Коли?»

Лідери ВРРУС «Up Town» на зустрічі «Хто? Де? Коли?»

Лідери Вишгородської районної ради учнівського самоврядування (ВРРУС) «Up Town» спільно з «Дивосвітом» запропонували серію надзвичайно цікавих зустрічей «Є питання?», під час яких підлітки матимуть змогу поспілкуватися з дорослими, котрі мають унікальний досвід, є лідерами у сфері своєї діяльності та професіоналами своєї справи.
20 листопада відбулася перша зустріч — ініціативу підлітків підтримали Вишгородський міський голова Олексій Момот та секретар міської ради Тетяна Бражнікова.
Спілкування у форматі «Є питання?» стало цікавим діалогом для учасників зустрічі, пройшло у дружній атмосфері, було легким і невимушеним. Обговорили основні, з точки зору молоді, проблеми, що стосуються благоустрою міста, організації дозвілля молоді, можливості втілення у життя проектів, які пропонує молодь, наприклад, облаштування ще одного скейт-парку тощо.
Як зазначили учасники зустрічі, за допомогою такої форми роботи молодь вчиться брати участь у житті громади, а влада ближче знайомиться з потребами юних громадян, дослухається до їхніх порад, має змогу подивитися на проблему і шляхи її вирішення очима прогресивної молоді.
Олена ТИТАРЕНКО,
художній керівник ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт»
ФОТО — Ольга ДУМАНСЬКА,
керівник гуртка «Школа журналістики»