29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Допоможемо нужденним

Допоможемо нужденним

1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. В Україні кожен п’ятий мешканець — особа похилого віку, шоста частина цих людей — самотні. Половині з них потрібна допомога в повсякденному житті, особливо сьогодні, коли для багатьох пенсіонерів основним джерелом існування є пенсія, розмір якої не забезпечує нормального життя.
Волонтери та працівники Вишгородської Районної Організації Товариства Червоного Хреста України напередодні свята провели у соціальній мережі флешмоб «Стежинами життя», мета якого — привернути увагу та нагадати всім про обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини нашого суспільства.
Наша мета — збір коштів, продуктів харчування, одягу, медикаментів та необхідних речей для хворих, інвалідів, потребуючих для забезпечення їм гідного життя.
Звертаємося до керівників державних і приватних закладів, директорів шкіл та шкільної громади, релігійних громад та усіх мешканців нашого міста і району. Всі зібрані кошти підуть на придбання продуктових наборів найнужденнішим підопічним нашої Організації.
Наш картковий рахунок 5169 3305 1696 7327.
Наш поточний рахунок 260013093822 Вишгородська РОТЧХУ 23571538
322669 Ощадбанк
Вишгородська РОТЧ