28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Прагну реальних змін

Прагну реальних змін

Шановна громадо!
Я прийняла відповідальне рішення — балотуватися до парламенту по одномандатному виборчому округу № 96, до якого входить і Вишгород! Дякую всій команді САМОПОМІЧ за довіру та висування мене по мажоритарці! Прошу підтримати нас!
Іду до Верховної Ради України не по парламентське крісло, а тому що всім серцем прагну реальних змін у країні! Іду заради майбутнього наших дітей!
Щоби мати більше можливостей відстоювати інтереси громади та виборців! Щоб люди мали альтернативу при виборі кандидата!
Живу звичайним життям, тут, серед вас, і про проблеми простих людей не тільки знаю, а й відчуваю їх щодня. Саме тому в парламенті перш за все буду опікуватись соціальними питаннями, доступною та якісною медициною, освітою, розвитком спорту та фізичного виховання дітей і молоді, гідними зарплатами, справедливими пенсіями та належним соціальним захистом держави усіх, хто його потребує.
Важко спостерігати, як моє рідне місто потерпає від хаотичної забудови. Тому питання змін містобудівного законодавства також буде пріоритетним. Досвід роботи в міській раді зобов’язує займатись питаннями розвитку місцевого самоврядування та фінансової незалежності громад. Своєю місією також бачу розвиток прямого народовладдя, законодавчого врегулювання проведення референдумів та громадських слухань, щоб влада діяла за принципом «спитай людей — потім зроби!».
Я проти бізнесу на політиці! Корупцію вважаю найбільшим внутрішнім ворогом країни! Тому в парламенті стану антикорупційним «штиком» в армії борців із корупцією.
Обіцяю і надалі працювати з відкритою душею та щирим серцем, з турботою про людей! Всіх, хто вірить мені, прошу про підтримку! Шукайте моє прізвище у жовтому бюлетені мажоритарників на виборах 21 липня 2019 року! Знаю, що не сама! Дякую всім і кожному за довіру!
Щиро Ваша
Тетяна БРАЖНІКОВА