29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Безпека дорожнього руху

Безпека дорожнього руху

Як правильно переходити дорогу, яких правил дорожнього руху мають дотримуватися велосипедисти, навіщо потрібні ремені безпеки та світловідбиваючі елементи на одязі? Про це і не тільки розповідають школярам співробітники Вишгородського відділу поліції, які в рамках Тижня безпеки дорожнього руху відвідують школи і проводять заняття з учнями.
Днями до учнів Демидівської школи Вишгородського району завітали інспектор ювенальної превенції Вишгородського відділу поліції та співробітник сектору реагування патрульної поліції. Поліцейські нагадали хлопчикам та дівчаткам правила переходу на проїжджих частинах доріг, руху тротуарами та узбіччями, розповіли про вимоги до юних велосипедистів та пасажирів.
Нагадування дітям про безпеку на дорозі ніколи не буває зайвим. Особливої уваги потребують молодші школярі, які часто ще не усвідомлюють, що порушення Правил дорожнього руху може обійтися надто дорого, зауважують поліцейські.
Раніше подібне заняття було проведене у Синякіській ЗОШ, де діти в ігровій формі опановували основи Правил дорожнього руху. Школярі пообіцяли бути чемними на проїжджих частинах та дотримуватися правил.
із Інтернет-ЗМІ