29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Зрізали аварійне дерево на Ватутіна

Зрізали аварійне дерево на Ватутіна

До Благодійного фонду Романа Буковського та мецената Максима Калінкіна звернулись мешканці вулиці Ватутіна 13, що у м. Вишгороді, з проханням допомогти вирішити проблему з аварійним деревом.
Дерево дійсно було старе, високе, протрухле і крихке. Складності додавало й те, що воно гіллям обплело лінії електромереж і знаходилось між двома приватними будинками. Саме тому були залучені і спеціалісти- енергетики та ДСНС. Навіть подумати страшно, яким би лихом могло обернутися для мешканців прилеглих будинків падіння дерева під час сильних вітрів або негоди.
За словами працівників ДСНС, коли дерева старіють, вони створюють небезпеку як для людей так і для будинків. Такі дерева треба вчасно зрізати. Але роботи мають проводитися тільки спеціалістами, на безпечній висоті, величезні гілки треба опустити між будинками, не зачепивши даху, стіни чи паркану. Тобто це робота не тільки складна, а й небезпечна.
Попри всі складнощі, проблему ліквідовано. Протягом трьох років ми звертались до міської влади та відповідних комунальних служб. Результату – нуль! Минулого року звернулись до Романа Буковського і Максима Калінкіна. Вони пообіцяли і допомогли. Дерево зрізали! Тепер ми можемо спокійно ходити вулицею і щиро дякуємо за допомогу!.
Вдячні мешканці вул. Ватутіна