28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Батьки і діти – у казковому світі

bagatd

Ліна ГАГУЛА, багатодітна мама
ФОТО – Олена ПИСЬМЕННА,
спеціально для «Вишгорода»

Минулого понеділка 16 багатодітних та 14 малозабезпечених родин Вишгорода побували у кінотеатрі «Мультиплекс», що в ТРЦ «Караван». Діти разом зі своїми мамами й татусями безкоштовно подивилися американський комедійно-драматичний фільм режисера Марка Форстера «Крістофер Робін», створений спільно з відомими акторами Юеном Макгрегором і Хейлі Етвелл, які зіграли головні ролі.
Фільм створено на основі книг Алана Мілна про Вінні-Пуха, і він є ігровою адаптацією діснеївської франшизи про цього персонажа. Прем’єра стрічки щойно відбулася у США.
Дітлахи, затамувавши подих, спостерігали за пригодами маленького хлопчика Крістофера, який пережив безліч пригод із приятелями-тваринами у Стоакровому лісі, та згодом виріс і перестав вірити в казки. І діти, і дорослі переймалися, чи вдасться Вінні-Пуху та його друзям, знову з’явившись у житті Крістофера, допомогти йому згадати того люблячого й веселого хлопчину, який все ще живе в ньому.
Півтори години у кінозалі ми були далеко звідси – у яскравому, непередбачуваному і такому захоплюючому казковому світі. Це стало можливим завдяки керівництву кінотеатру в особі Дмитра Красавіна та ініціативі Вишгородського міського голови Олексія Момота і його радника Володимира Малишева. Батьки і діти щиро їм вдячні.