28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

У «Клерико» — два гран-прі фестивалю

Влас. інф.
ФОТО — архів «Клерико»

У селі Рибаківка Миколаївської області, що на березі Чорного моря, відбувся ХХ ювілейний Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Золотий лелека».
Талановита молодь із різних куточків України змагалася за звання кращих у категоріях «хореографія», «музичне та театральне мистецтво», «живопис і графіка», «декоративно-ужиткове мистецтво». Родзинками цьогорічного фестивалю стали патріотичний концерт до Дня Конституції України за участі зірок української естради та гала-концерт учасників фестивалю.
У складі журі — відомі діячі мистецтв, заслужені майстри, заслужені і народні артисти України. Серед гостей – народний артист України Григорій Чапкіс, співачка Міла Нітіч, заслужений артист України Андрій Князь, дует «Анна-Марія», учасники телепроектів «Голос країни» Наталія Гордієнко, Ірина Островська, Олег Дацко.
У цьогорічному фестивалі вишгородський танцювальний колектив «Клерико» (директор Ольга Пінчук), який по праву уже можна назвати однією із найяскравіших візитівок нашого міста, вперше за історію фестивалю виборов два гран-прі (молодша і старша категорія). Із чим ми їх і вітаємо. Діти виступили блискуче. На цьому наголосило і компетентне журі, і глядачі — бурхливими оплесками.