29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Як Вишгородські козаки в Київ по медалі їздили

hfLxC yAuCg

Микола САМСОН, методист РМК
ФОТО – Аліна ГОНЧАРУК, спеціально для «Вишгорода»

Учні школи № 256 м. Києва запросили школярів Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 взяти участь у спортивному фестивалі випускників 9-х класів із футболу на «Кубок Людмили Костенко» – депутата Київради. Вишгородчан гостинно зустріли директор начального закладу Микола Рудящий та вчителі фізичної культури. З вітальним словом до учасників змагань звернулась Л. Костенко.
Окрім нас, у змаганнях взяли участь чотири київських команди. У боротьбі за ІІІ місце, після матчевих пенальті, на майданчику господарів перемогла команда нашої школи і отримала кубок, диплом та медаль. Всіх здивувала технічною майстерністю та прагненням до перемоги єдина дівчина в команді – учениця 9-В класу Аліна Гончарук.
Капітан команди Олександр Попов задоволений грою, але зауважив: «Була можливість вибороти більш почесне місце, але, певно, фортуна сьогодні не посміхнулася нам».
Як керівник команди я запросив юних спортсменів м. Києва на турнір до Вишгорода. Сподіваюсь, співпраця між нашими навчальними закладами продовжиться і стане доброю традицією.