29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Про заходи відзначення 31-річниці аварії на Чорнобильській АЕС

Розпорядження№ 50 від 20 квітня 2017 року

У зв’язку з 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи, необхідністю надання допомоги, соціальної підтримки громадянам, постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС, та їх сім’ям, вшануванням пам’яті померлих учасників ліквідації наслідків Чорнобильської трагедії керуючись п/п. 3, п. б ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1.  Взяти участь у заходах по відзначенню 31-річниці аварії на Чорнобильській АЕС 26 квітня 2017 року у м. Вишгороді на розі вулиць Шолуденка та Набережної, біля пам’ятного знаку героям Чорнобиля з 10:00 год. до 11:00 год.
  2.  Начальнику фінансово-бухгалтерського відділу Мирієвському І. В. здійснити оплату заходу відповідно до чинного законодавства.
  3. Доручити директору Комунального підприємства «Редакція газети «Вишгород» Ткачу В. О. здійснити висвітлення тематичних статей.
  4.  Директору КП «Благоустрій-Вишгород» Вишгородської міської ради Пільгуну В.С. вжити додаткові заходи по приведенню місця відзначення 31-річниці аварії на Чорнобильській АЕС у м. Вишгороді на розі вулиць Шолуденка та Набережної, біля пам’ятного знаку героям Чорнобиля в належний санітарний стан та організувати прибирання та вивіз сміття після завершення.
  5. Повідомити начальника Вишгородського відділу поліції Головного управління НП в Київській області Панфьорова П.І.про проведення заходів по відзначенню 31-річниці аварії на Чорнобильській АЕС, що відбудеться 26 квітня 2017 року з 10:00 год. до 11:00 год. у м. Вишгороді біля пам’ятного знаку героям Чорнобиля, для забезпечення охорони громадського порядку та безпеки руху автотранспорту на розі вулиць Шолуденка та Набережної.
  6. Повідомити головного лікаря Філії «Вишгородська станція екстреної медичної допомоги» Гонтара В. В. про проведення заходів по відзначенню 31-річниці аварії на Чорнобильській АЕС, що відбудеться 26 квітня 2017 року з 10:00 до 11:00 у м. Вишгороді на розі вулиць Шолуденка та Набережної, біля пам’ятного знаку героям Чорнобиля, для забезпечення готовності спеціальних медичних підрозділів центральної районної лікарні.
  7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Іванова Т. С.

Міський головаО. МОМОТ