28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Як Вишгородські козаки в Київ за медалями їздили

hfLxC yAuCg

Методист РМК Микола Самсон
ФОТО – Аліна Гончарук

 Учні школи № 256 міста Києва запросили школярів Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 взяти участь у спортивному фестивалі випускників 9-х класів по футболу на «Кубок Людмили Костенко» (депутата Київради). Вишгородчан гостинно зустрічав директор начального закладу Микола Рудящий та вчителі фізичної культури.

На відкритті турніру з вітальним словом до учасників змагань звернулась депутат Київради Людмила Костенко. У змаганнях взяли участь 5 команд (4 – з міста Києва та команда школи №1 Вишгорода). В боротьбі за ІІІ місце, після матчевих пенальті на майданчику господарів перемогла команда нашої школи та була ногороджена кубком дипломом та медаллю.

Капітан команди Олександр Попов задоволений грою, але зауважив: «Була можливість виграти, але певно, фортуна сьогодні не посміхнулася нам». Всіх здивувала технічною майстерністю та прагненням до перемоги учениця 9-В класу Гончарук Аліна, яка теж грає у футбол. Керівник команди Микола Самсон запросив юних спортсменів міста Києва на турнір до Вишгорода. Сподіваємось, співпраця між нашими навчальними закладами продовжиться і стане доброю традицією