29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Про здійснення заходів з підготовки електронного громадського слухання

Розпорядження від 28 березня 2017 року № 44

Відповідно до статей 13, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положення про громадські слухання у м. Вишгороді, затвердженого рішенням Вишгородської міської ради від 17 жовтня 2016 року № 17/7, розпорядження міського голови від 15.03.2017 року № 32 «Про організацію та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації щодо внесення змін до Генерального плану міста Вишгорода»:

1. Провести електронне громадське слухання з питання: «Внесення змін до Генерального плану міста Вишгорода» (далі — слухання) на сайті Вишгородської міської ради http://vyshgorod-rada.gov.ua з «01» квітня по «15» квітня 2017 року включно.
2. З метою забезпечення проведення електронного громадського слухання залучити до співпраці комунальне підприємство Київської обласної ради «Інститут соціально-економічного розвитку Київської області» в якості Адміністратора.
3. Відповідальною особою за підготовку та проведення електронного громадського слухання призначити уповноважену посадову особу Вишгородської міської ради — заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Вишгородської міської ради Т. С. Іванова.
4. Визначити наступні адреси щодо організації громадських приймалень (наметів) для ознайомлення учасників з матеріалами електронних громадських слухань та видачі електронних цифрових підписів: м. Вишгород, пл. Т. Шевченка, пл. Г. Строкова.
5. Організаційному відділу виконавчого комітету Вишгородської міської ради забезпечити оприлюднення даного розпорядження в порядку, передбаченому чинним законодавством: розмістити на офіційному веб-сайті Вишгородської міської ради та в офіційному друкованому виданні Вишгородської міської ради — газеті «Вишгород».
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Вишгородської міської ради Іванова Т. С.
Міський голова О. МОМОТ