29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Відділення готове працювати на повну потужність

Влас. інф.
ФОТО — Андрій МАКСІМОВ, «Вишгород»

13 січня стало щасливим днем для Вишгородської центральної районної лікарні — тут відкрили капітально відремонтоване хірургічне відділення. Участь в урочистостях взяли народний депутат України Ярослав Москаленко, голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган, в. о. голови Вишгородської райдержадміністрації Вячеслав Савенок, голова районної ради Ростислав Кириченко, Вишгородський міський голова Олексій Момот, депутати районної та міської рад. 
Головний лікар Іван Клюзко продемонстрував палати для пацієнтів та робочі місця медперсоналу, оснащені сигналізацією, санітарні кімнати, процедурні й інші приміщення оновленого відділення та наголосив, що воно відповідає усім європейським вимогам і готове працювати на повну потужність, адже обладнане сучасною медичною та побутовою технікою, а колектив поповнюється перспективною молоддю. Керівник Вишгородської ЦРЛ розповів про роботу інших відділень лікарні, поділився планами й мріями.
Народний депутат і очільник Київщини поспілкувалися з пацієнтами та медиками і пообіцяли сприяти тому, аби при визначенні госпітальних округів Вишгородська ЦРЛ отримала відповідний статус, за якого не доведеться скорочувати персонал, а головне — буде можливість брати участь у перспективних програмах і зробити Вишгород пілотним проектом якісного спеціалізованого медичного обслуговування.
Чудові перспективи розвитку медицини у Вишгороді вбачає і міський голова. В інтерв’ю ЗМІ Олексій Момот наголосив на тому, що об’єднання громад — це відповідальний крок, який відкриває міській спільноті нові виднокола на теренах охорони здоров’я, а амбітна команда міськради налаштована на кропітку конструктивну роботу задля блага рідного міста.

Image002

Image003

Image004

Image001