29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Цілющий мед – від мера

Влас. інф.
ФОТО – Валентина ЯКОВЕНКО, «Вишгород»

Напередодні Різдва солодкі сонячні подарунки від міського голови Олексія Момота отримали ветерани міста, тяжкохворі, прикуті до ліжка. Що цим людям може покращити настрій і самопочуття? Гарна звістка, добре слово і – цілющий мед. Саме про це і подбав мер, вкотре підтримуючи мешканців міста, які потребують додаткової уваги.
Акція розпочалася з Благодійного фонду «Святої Ольги», куди по мед прийшли волонтери (НА ФОТО). Тут їх привітали з новорічно-різдвяними святами президент Фонду, радник міського голови Володимир Малишев та спеціаліст оргвідділу міської ради Катерина Боднарчук.
Теплі слова вітань і побажань миру, здоров’я, душевного тепла волонтери понесли в домівки вишгородців разом із солодкими дарунками.
Цілющий мед із екологічно чистої місцевості – Буджацьких степів (Південна Бесарабія, Одеська область) – став різдвяним подарунком від міського голови і для малюків дошкільних навчальних закладів Вишгорода. З посмішками, гарним настроєм та побажаннями щастя і добра його принесли в кожну групу дитсадків спеціалісти оргвідділу Катерина Боднарчук, Юлія Шубко та Ірина Матвієвська.

 

Анна ДУБРОВСЬКА, Софія ШМАЙЛОВА, Анна БАБЕНКО, мешканці буд. № 3 по вул. І. Мазепи, Єфросинія БАЛИКА,
Віра КОНДРАТЮК – буд. № 11 по вул. Дніпровській, Анна БУГМА – буд. № 1 по вул. Б. Хмельницького та інші

Як же приємно було, коли напередодні Святвечора і Різдва у наших домівках з’явилися гості-волонтери з подарунками. Доброзичливі, усміхнені, вони щиро вітали нас зі святами.
Нас пам’ятають, ми, окрім своїх найближчих, комусь іще потрібні. Більше того – про нас подбав міський голова.
Ми щиро зворушені турботою Олексія Момота, до того ж, у дні такого важливого християнського свята. Та й взагалі, взимку такий дороговартісний продукт як мед – необхідний для кращого самопочуття.
Нехай і нашому мерові завжди здоровиться, нехай усе вдається в роботі і щасливою буде його родина.

DSC 0031

DSC 0035

15844560