28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Миколай, Миколай, ти про різки забувай!

DSCN0208

Світлана БОГДАН, заступник директора з НВР ВРСЗОШ «Надія»

ФОТО – Марина ЖЕРДАЦЬКА, спеціально для «Вишгорода»

За тисячі років, як існує це свято, дорослі делегували  Св. Миколаю ще й виховний момент. З наближенням зимових свят вони все частіше нагадували дітям про слухняність, чемність, охайність та погрожували різочками чи заохочували подарунками.

Цього року щедрий Святий Миколай завітав до школи «Надія» з величезним  мішком подарунків. Ми перевірили вміст торбини — і не виявили жодної різочки! Так, Святий Миколаю,  наші діти справді були дуже чемними та старанними. І до цього свята підготувалися ретельно: розповідали вірші, співали пісні ще й танок затанцювали!

За таку старанність кожен учень школи отримав подарунки, які підготували вірні Помічники Св. Миколая і наші давні друзі: Вишгородська районна організація Червоного Хреста України (голова Ірина Правдива), міжнародний благодійний фонд  «Жовто-блакитні крила» (директор Людмила Чуркіна), депутат Вишгородської міської ради Олексій Ростовський, помічник депутата Вишгородської міської ради Олексія Поліщука Анна Поліщук, радник Вишгородського міського голови  Борис Матко, приватний підприємець Роман Микитчик, Вишгородський центр розвитку «Вінні» на чолі з директором Ольгою Гордійчук та ансамбль вокальної студії «Fusion» під керівництвом Наталії Глушко.

Ми щиро дякуємо вам, шановні доброчинники, за вашу увагу й турботу. Ви продовжуєте справу, яка витримала випробовування тисячоліттями, — справу добра і милосердя. У Святому Письмі сказано: «А, роблячи добре, не знуджуймося, бо свого часу пожнемо, коли не ослабіємо» (Гал. 6:9). Нехай ці рядки надихають вас і підтримують у хвилини, коли опускаються руки. Ви нам потрібні! Дякуємо вам!