28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Про стихійні смітники, кронування дерев і підготовку до зими

001

Влас. інф.
ФОТО — Андрій МАКСІМОВ, «Вишгород»

Минулого тижня горів стихійний смітник у яру за гаражами на Межигірського Спаса. Як повідомив редакції заступник міського голови Ігор Свистун, у спеку пожежні заливали яр водою чи не щодня, а от восени таки запалало (НА ФОТО).

Складність у тому, що сміття понакидали до самого низу (обрив висотою 15 м). Частину сміття (близько 50 куб. м) вивезено, згарище і решту — засипано завезеними 100 куб. м грунту. Звалище це існувало багато років і все збільшувалось. Тож міська рада звертається до вишгородців з проханням не робити нового — це небезпечно насамперед для мешканців Гори.
Осінній благоустрій міста триває: вивозять зібране листя і гілки. За тиждень-два кронуватимуть аварійні дерева.
Міські комунальники інтенсивно готують піщано-соляну суміш для посипання доріг пізньої осені, взимку і ранньої весни, в ожеледицю. Оглядають і налаштовують будинкові системи опалення.
Збільшився обсяг робіт з ремонту доріг і тротуарів. Цього тижня закінчують реконструкцію вул. Поповича та прибудинкової території на вул. Набережній, 22 (вже замовлено бетонні квітники, щоб огородити подвір’я).
Теплозберігаючі вікна встановлюють щотижня у трьох-чотирьох будинках. Цього тижня — черга просп. І. Мазепи, 1 та вул. Дніпровської, 6 і 9, Хмельницького, 5.

003

004

002