28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

ДЖЕРЕЛО НАДІЙ

2

Влас. інф.
ФОТО — Андрій МАКСІМОВ, «Вишгород», архів творчих колективів

XXIX Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Джерело надій» (26 березня 2016 р. в Національному педагогічному університеті ім. Б. Грінченка) — це творчі змагання понад 80 учасників з усіх регіонів. І тим більш радісно, що Вишгород представляли чотири колективи: Вишгородський міський дитячо-юнацький духовий оркестр-студія «Водограй» під керівництвом Наталії Тищенко, ансамбль сопілкарів «Рум’янок» (керівник Олена Могиль), фольклорний ансамбль «Співаночка» (керівник Валентина Демочко), колектив хорового співу «Домісолька» (керівник Анна Покровська) міського Центру творчості «Джерело».
Наші юні співаки та музиканти вибороли три перших місця і Гран-прі у вокальному та інструментальному жанрах. Окремі подяки керівникам за невтомну працю і великий талант від віце-прем’єр-міністра-міністра культури В’ячеслава Кириленка та Президента МФКМ «Джерело надій» Світлани Кузьменко. «Рум’янок» отримав відзнаку за найкращий сценічний костюм і спеціальний приз фестивалю — 2 000 грн.
Із перемогою вишгородців вітав міський голова, який сприяв участі в цьому престижному конкурсі. «Молодці, ви приносите людям позитив і добру славу нашому рідному місту», — сказав Олексій Момот.
«Дякуємо за допомогу та підтримку! Готові до нових перемог!!!», — відповіли переможці.