29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Подаруй тепло своїх рук

Жіночий клуб «Живана»

Jivana

Шановні вишгородці!

Ми би хотіли з вашою допомогою розпочати проект, спрямований на підтримку мешканців Будинку для літніх людей. І зробити його не лише одноразовим збором коштів, які будуть витрачені в одну мить на ліки та якісь побутові потреби. А взяти за звичку цікавитись тими людьми, які вже виснажені прожитими роками і страждають від дефіциту уваги щодня.

Ми закликаємо вас долучитися до нашої ініціативи по створенню виробів ручної роботи для мешканців Стаціонарного віділення постійного проживання, Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування, що знаходиться Димері. Щоб внести у їхній побут краплинку затишку, зробити державний заклад більше схожим на домівку — з теплими, вив’язаними шкарпетками і пледами, зайвою подушечкою, щоб зручніше дивитись телевізор.

Волонтери жіночого клубу «Живана» вже створюють перші подаруночки власноруч. І ми запрошуємо усіх охочих взяти участь. Також будемо щиро вдячні за підтримку матеріалами: нитками для в’язання, різної товщини та складу, декоративними тканинами, наповнювачем для декоративних подушок та ковдр, фурнітурою, стрічками, тасьмами, зіперами та ґудзиками, бісером та кружевом.

Відвідавши стаціонар у Димері, ми познайомилися з чудовими людьми і їхніми потребами. Тож, якщо маєте можливість допомогти побутовою хімією, білизною, пелюшками та памперсами, звертайтесь за адресами:

  • м. Вишгород, вул. Ю. Кургузова, 6, каб. 206 — у робочий час, попередньо телефонуйте (Ліна Лісовенко, тел: 066-411-25-57);
  • м. Вишгород, паб «ПАПАЙ&МАМАЙ», вул. Н. Шолуденка — щодня до 22:00 (Ольга Кім, тел: 063-585-53-59).

Координатори проекту: Олександра Савченко (093-088-28-93), Олена Трашкун, Наталія Бурмістр, Олена Ігоніна (067-420-92-32)

Далі буде