28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Штрафи та реалізація конфіскованого майна

Головне управління ДФС у Київській області

Митницею протягом червня підготовлено та направлено до Управління Служби безпеки України в Київській області та органів внутрішніх справ 10 повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки кримінального правопорушення.

Заведено 56 справ про порушення митних правил. Реально вилучені предмети — у 66 справах. За попередньою оцінкою, вартість предметів порушення митних правил складає 3,7 млн грн.

Типовими предметами правопорушень у червні переважно були валютні цінності, автотранспортні засоби, тютюнові вироби та товари, які переміщувались в обсягах, що перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України.

Управлінням аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням у червні заведено 18 справ про порушення митних правил на суму майже 243 тис. грн. Вже розглянуто справу про порушення митних правил і накладено штраф у розмірі 8,5 тис. гривень.

Упродовж червня до суду направлено 69 справ на 11,8 млн грн.

За місяць співробітниками митниці виявлено три факти незаконного переміщення наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, відповідно складено три протоколи про порушення митних правил та направлено до органів МВС України три повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення.