28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

«Стадіон буде жить»

1

Микола ГОРОВИЙ, директор КП «УФКС»
ФОТО — Андрій МАКСІМОВ, «Вишгород»

Упродовж останніх тижнів на стадіоні «Енергетик» кипить робота. За відповідним рішенням виконкому тут активно здійснюються реконструкція та благоустрій.

Проводиться реконструкція глядацьких трибун, підсипка та підсів великого футбольного поля, кронування дерев, які несуть небезпеку для занять спортом. У найближчих планах — приведення до нормативних показників легкоатлетичних бігових доріжок, секторів для метань і місць для занять атлетичною гімнастикою.
Всі це ми робимо за підтримки в. о. Вишгородської міської ради Марії Решетнікової, апарату виконкому міської ради, депутата обласної ради Олександра Приходька, депутатів міської ради Валерія Виговського та Віталія Кутаф’єва, директора готельного комплексу «Вишеград» — депутата міськради Миколи Коваля, депутата районної ради Віктора Куляєва. Колектив КП «УФКС» вдячний їм за допомогу механізмами, матеріалами та й власними робочими руками.
Вже у вересні, з початком нового навчального року, стадіон «Енергетик» прийме вихованців Вишгородської міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи КП «УФКС» на оновленому спортивному комплексі.