29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Релігійні громади допомагають одиноким





Людмила ІСАЮК, завідуюча стаціонарного відділення для постійного проживання терцентру

Стаціонарне відділення для постійного проживання Вишгородського територіального центру соціального обслуговування у районі знають як Будинок пристарілих, бо саме тут знаходять пристанище одинокі літні наші земляки, яким нікому на старості подати руку допомоги, у кого вже практично і рідні не лишилось на цьому світі. І добре, що є люди, яким небайдужа чужа старість, які наче власні сприймають, болі та одиноких людей похилого віку.

Саме завдячуючи таким благодійникам, можемо створити нашим підопічним кращі умови побуту, забезпечити краще харчування.

Серед таких благодійників і представники різних релігійних громад. Адвентистське Агентство Допомоги та Розвитку в Україні передало через працівників територіального центру одяг та теплі речі. Часто буває у нашому відділенні настоятель Димерського храму Кузьми і Дем’яна отець Богдан — поспілкується з людьми, розрадить їх в їхній самотній старості.

І вже вкотре приїздять до нашого відділення представники собору Вишгородської Богородиці Української греко-католицької церкви з Вишгорода, де настоятелем отець Тарас. Кілька місяців тому вони передали підопічним відділення інвалідні візки, а днями доставили крупу, миючі засоби.

Дякуємо за шляхетні вчинки їм, а також усім небайдужим людям, котрі допомагають скрасити життя нашим підопічним.

112

1111

111