29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Золота медаль — ІНТЕЛЕКТУ





Влас. інф.
ФОТО — архів ВРГ «Інтелект»

12-13 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася VI Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2015» — ефективний майданчик для діалогу представників державного сектору, закладів освіти різних країн, компаній-виробників програмних рішень, інструмент популяризації новітніх освітніх методик, інформаційних технологій та інструментів, спрямованих на формування сучасного рівня національної системи освіти.

У найбільшому професійному форумі освітніх, наукових та науково-технічних інновацій взяла участь найбільша кількість національних вищих, професійно-технічних, загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів післядипломної педагогічної освіти, а також закордонних навчальних закладів та освітніх агенцій, наукових установ, підприємств, що презентують технічне обладнання та програми для впровадження в освітню практику. 750 навчальних закладів представляли 22 регіони України, а також заклади освіти й агенції з Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великої Британії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

Під час роботи виставки заклади післядипломної освіти, загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади — понад 490 з усієї України — презентували свій досвід співпраці з вищими та професійно-технічними навчальними закладами, упровадження інновацій у систему освіти регіонів, патріотичного виховання учнів. Поділилися своїми здобутками і вчителі початкових класів Вишгородської районної гімназії «Інтелект».

Роботи учасників виставки оцінювали представники Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. За результатами конкурсного відбору Вишгородська районна гімназія «Інтелект» нагороджена Золотою медаллю виставки у номінації «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей і молоді».

qgY 3eo2l0I

BCjjh6AlKP4