28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Що за парканом?





12

Тетяна ЗАЙЧЕНКО,
начальник відділу містобудування та архітектури Вишгородської міськради

Останніми днями резонансного розголосу набуло огородження бетонним парканом земельної ділянки на проспекті Т. Шевченка (біля магазину «АТБ»). Природно, що багатьох вишгородців цікавить, що буде за тим парканом…

З цього приводу хочу повідомити: ця земельна ділянка у приватній власності, її господар має державний акт на землю, відповідно, має право огородити свою власність.
Інша справа — що він хоче робити на цій ділянці. Саме тому міський голова Віктор Решетняк дав оперативне доручення відповідним службам виконавчого комітету: з’ясувати всі обставини навколо цього питання, зокрема, запросити власника з документами і прийняти відповідне рішення.

Від редакції:
Ми запитали про паркан у міського голови — і ось що він відповів:
— Ніяких будівельних робіт на даний момент там не буде. Я доручив відповідним фахівцям розібратися. Вся інформація буде оприлюднена у ЗМІ.
Хочу звернутися до окремих добродіїв та «штатних патріотів міста»: не намагайтеся заробити на цьому політичні бали. Вишгородська міська рада діє і завжди діятиме виключно у рамках чинного законодавства та в інтересах громади.