29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Подарунок під бойову ялинку





combatTree

Управління інформації Київської ОДА

Батальйон міліції особливого призначення «Київщина» зустрічав Новий рік зі старими і новими друзями. Керівник Обласного штабу допомоги учасникам АТО та їх сім’ям Дмитро Христюк, Переяслав-Хмельницький міський голова Тарас Костін, керівник Благодійного фонду розвитку та захисту Київщини Яніна Лінчевська, польовий командир Грузинського легіону в Україні Ушангі Мамулашвілі побували на бойових позиціях і приєднались до тренувань з тактичної і вогневої підготовки.
З нагоди свят бійцям батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення «Київщина» та «Миротворець» передали матеріальну допомогу (на загальну суму 55 000 грн) — на пальне і продукти (м’ясо, сири, йогурти, сухе молоко, ковбасу, макаронні вироби, консерви, цукерки, сік тощо). Зібрали вищезазначене за сприяння т. в. о. голови Яготинської РДА Андрія Давиденка та керівництва Яготинського маслозаводу, т. в. о. Баришівської РДА Дмитра Загуменного, мера Переяслав-Хмельницького Тараса Костіна. Доставку до місця дислокації забезпечила фірма автоперевезень «АТН».
Найсумліннішим бійцям батальйону вручили подяки від КОДА і БФ розвитку та захисту Київщини. «Хлопці — в повній бойовій готовності. Дякую керівництву батальйону за високий моральний, фізичний та бойовий дух, — наголосив заступник голови Київської ОДА Дмитро Христюк. —
Новорічний маршрут видався дуже цікавим і насиченим! Із 30 грудня 2014-го по 2 січня 2015-го ми проїхали понад 2 000 км (понад 500 км — по зоні АТО). Втоми не відчували, бо, коли робиш потрібну справу, Господь дає сили і енергію.
2015 рік я зустрів з людьми, для яких Україна не просто територія. Для них Україна — це свята земля, за яку вони готові віддати найдорожче, — своє життя!»