29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Як правильно носити шарф. Стильні ідеї осінь-зима, 2014-2015 (фото)





Можливо, ви не надаєте цьому аксесуару великого значення, але найчастіше саме шарф здатний завершити грамотно створений образ, прикрасити його, внести родзинку, зробити унікальним і інтригуючим. Шарф при вмілому застосуванні може правильно розставити акценти, згладити не найвдаліший крій куртки і, звичайно, зігріє. Саме через багатофункціональність цієї деталі гардеробу сучасні дизайнери активно використовують її у своїх колекціях. Сьогодні ми розповімо, як носити шарф в сезоні осінь-зима – 2014/15.

kak_nosit_sharf2014_01

kak_nosit_sharf2014_02

kak_nosit_sharf2014_03

Як носити шарф: хутряні деталі

Відразу хочеться порадувати прихильниць хутра: цей сезон по праву можна назвати часом “пухнастих” шарфів, горжеток і боа. В умах дизайнерів і, як наслідок, на подіумах панують цілком демократичні погляди, тобто, на будь-який смак і колір: модельєри пропонують безліч різних за фактурою, формою і кольором шарфів.
Бренди Hugo Boss, Lanvin і Veronica Beard на показах сезону осінь-зима – 2014/15 віддали перевагу хутру натуральних відтінків, тоді як марки Marni, DKNY і Vivienne Tam для своїх клієнток запропонували більш сміливі, кольорові варіанти.
Причому хутряний шарф носити можна по-всякому: як легку хустку, перекинувши навколо шиї, або як елемент верхнього одягу, який замінює теплий жилет і що виглядає не гірше норкового кожушка. Вів’єн Тем пропонує носити в цьому холодному сезоні яскраві неширокі боа, які в поєднанні з ніжними платтями надають особливу жіночність і підкреслюють крихкість дівчат. Головне правило, яке хоче до нас донести американський дизайнер, – це те, що шарф і плаття повинні контрастувати за кольором.
Бренд DKNY вирішив перевершити всіх дизайнерів: моделі з його осінньо-зимового показу розсікали подіум у масивних і яскравих шарфах, які аж ніяк не робили образи комічними або безглуздими, навпаки, моделі виглядали свіжо і дуже органічно.
kak_nosit_sharf2014_04

kak_nosit_sharf2014_05

Як носити шарф: в’язані деталі

Якщо ви з тих, хто недолюблює хутро або воліє використовувати його в сильні морози, зверніть увагу на в’язані шерстяні шарфи. Для продуманого образу потрібно врахувати модні тенденції цього сезону, і в першу чергу мова йде про довжину шарфа. На піку популярності зараз довгі та широкі шарфи, обгорнуті кілька разів навколо шиї, що недбало звисають, як у моделей на показах Tracy Reese.
Менш широкі, але як і раніше довгі шарфи вибрав для своєї зимової колекції Марк Джейкобс: його шарфи зберегли ультрамодну довжину максі, яка відмінно підкреслює обличчя і тендітні ключиці дівчат. Виглядає дуже романтично і оригінально. Але таку модель шарфа краще носити на голе тіло – поверх куртки або жилета вона не буде виглядати виграшно.
kak_nosit_sharf2014_06

kak_nosit_sharf2014_07

Як носити шарф: пензлика

Пензлики на шарфах повернулися в моду: це той самий тренд, який перейшов до нас з бабусиної скрині. Декоративна бахрома, що нагадує обробку дорогих фіранок, може прикрасити теплий шарф або хустку. Такий шарф найкраще носити з лаконічним пальто, обв’язавши навколо шиї і заправивши кінці під комір. Чим простіше буде крій і фасон пальто, тим краще, адже такий шарф з пензликами сам по собі є складним предметом гардероба і бере на себе весь “тягар” образу. У цьому випадку також можна забути і про великі сережки, які здадуться явним перебором в поєднанні з такою бахромою. При цьому пензлики на шарфі здатні додати своїй власниці грайливість і нову інтерпретацію.
kak_nosit_sharf2014_08

kak_nosit_sharf2014_09

Як носити шарф: полегшений варіант

Крім теплих шарфів, в осінньо-зимових колекціях представлені і легкі моделі, які дизайнери пропонують носити як доповнення до вечірнього образу. Дизайнери Будинку Emilio Pucci показали на подіумі тонкі довгі принтовані шарфи з шовку, які просто створені для того, щоб поєднуватися в образі з теплими шубами і дублянками, надаючи їм грайливість і легкість. Зав’язаний, як чоловічий галстук, такий шарф виглядає дуже інтригуюче.
kak_nosit_sharf2014_10

kak_nosit_sharf2014_11

Як носити шарф: незвичайний фасон

І, нарешті, трохи футуризму від дизайнерів Кеті Хіллієр і Луелла Бартлі, які очолюють креативний напрям другої лінії Marc by Marc Jacobs: для холодного сезону вони створили шарфи, що нагадують величезні метелики від смокінга, тільки не лаконічно-чорні, а принтовані, наприклад, в яскраву клітку. Зрозуміло, купити такий шарф і зав’язати його подібним чином вам навряд чи вдасться, але взяти на озброєння ідею застосування в образі масивних аксесуарів – чому ні ?! Якщо хочеться чогось більш легкого, зверніть увагу на куди більш універсальні шовкові шарфи Chanel, які пов’язують на плечі подібно піонерському галстуку. Такі прекрасно поєднуються і з пальто, і з жилетом, і з сукнею.
kak_nosit_sharf2014_13

kak_nosit_sharf2014_12