28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

OLX запрошує всіх на новорічний Ярмарок добра





OLX запрошує всіх на новорічний Ярмарок добра

Сервіс безкоштовних оголошень OLX.ua запрошує мешканців та гостей Києва взяти участь у новорічному Ярмарку добра, котрий відбудеться 14 грудня в столичному НСК «Олімпійський».

Ярмарок добра — це чудовий спосіб оновити свою оселю й підготуватися до святкування Нового 2015 року. Не потрібні вам речі для когось можуть стати справжньою знахідкою. Участь у Ярмарку — безкоштовна (як для продавців, так і для покупців).

— Наша мета — зібрати на Ярмарку добра продавців та покупців OLX, дати їм можливість познайомитися і поспілкуватися. Перед святами це подія об’єднає наших онлайн-користувачів.

Продавці зможуть швидше розпродати свій товар. Покупці ж матимуть змогу придбати необхідні речі, а також подарунки до Нового року, — розповідає маркетинг-директор OLX Катерина Замуренко.

Реєстрація продавців на Ярмарку добра OLX відбувається на сайті http://yarmarok.olx.ua/ до 10 грудня. Кожному продавцеві буде виділене місце з обладнанням, необхідним для презентації свого товару.  

На відвідувачів, окрім цікавих і доступних товарів, чекатимуть конкурси, призи й святкова програма для всієї родини. Дітей розважатимуть аніматори в ігрових зонах. Дорослі після інтенсивного шопінгу зможуть розслабитися в кімнаті відпочинку. Відновити сили допоможе передноворічне меню, представлене на фудкорті, а відпочинок для душі забезпечать запрошені музиканти.

Ярмарок носить благодійний характер. За бажанням, продавці зможуть передати частину зароблених коштів для допомоги обласному будинку дитини в Боярці.

Довідка.

OLX.UA (раніше Slando.ua) — онлайн-сервіс безкоштовних оголошень № 1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 9 млн оголошень і щомісяця поповнюється майже на 2 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожні 2 секунди. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, липень 2014 року). Кожен п’ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

Оксана Венгровська

PR-менеджер OLX.ua

[email protected]

http://olx.ua/