28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

З Брюсселя до Люксембурга – за 1 євро

Megabus відкрив новий маршрут з Люксембурга до Брюсселя. Ціни на квитки, як завжди, акційні: 1 євро.

megabus

Як спланувати дешеву подорож з України до Люксембурга і Брюсселя – читайте на нашому сайті найближчим часом! А поки що тохи про саму автобусну компанію Megabus та знижки, які вона пропонує.

Megabus є провідною автобусною копанією у Великобританії, Європі та Північній Америці. Компанія є частиною Stagecoach Group, міжнародної транспортної групи, яка пропонує екологічно чисті подорожі за доступними цінами.

Компанія Megabus була заснована у Великобританії в 2003 році. Вона пропонує тарифи від ? 1/€ 1 (плюс 50 центів плати за бронювання) для поїздок по всій Великобританії та Європі, в тому числі Париж, Болонь, Амстердам і Брюссель. Компанія об’єднує близько 60 населених пунктів, пропонує високу якість перевезенняу комфортних автобусах і перевозить більше 2 млн. пасажирів на рік.

bruxelles

Компанія також експлуатує megatrain.com, недороге залізничне сполучення у Великобританії. Вигідні квитки пропонуються за промо-тарифом від ?1/€1. Залізниця з’єднує 30 міст у Великобританії маршрутних мереж Південно-Західної залізниці, Східної та центральної залізниці, а також Virgin Trains.

Наш інноваційний автобусно-залізничний сервіс megabusplus.com є першим у своєму роді у Великобританії, пише сайт Megabus.