29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Чому до ВР не потрапив Правий Сектор?

Вибори відбулись з брудними піар кампаніями та величезними витратами на політичну рекламу.

Розкошували не всі. Комусь було не по кишені оплачувати політтехнологів, піаритись по телебаченні та купляти соціологічні опитування. Як результат, програш на виборах.

Одже, чому політична партія Правий Сектор не зуміла потрапити до ВР Украіни?    

1.  Політтехнологія “Загальний вагон”, активно була використана в цій передвиборчій кампанії. Її суть полягала в зображенні рейтингів політичних партій, в соціологічних опитуваннях. Як це працює? Скажімо, я людина, якій важко визначитись, за кого проголосувати. Мені постійно розповідають про високі рейтинги, певної політичної сили. Я мимоволі, схиляюсь саме до партії, що має високий рейтинг, оскільки аргументом стає підтримка величезної кількості людей. Натомість, ПС завжди малювали низький рейтинг. Як це спрацювало на виборця? Скажімо, я симпатизую ПС й готова за них проголусувати на парламенських виборах, але постійно бачу низький не прохідний рейтинг. Як результат, я не витрачатиму свого голосу, на “непрохідну” партію.                                                                                                                

2. “Мої улюбленої граблі”. Український виборець й досі віддає перевагу розкрекламованим політикам, які шалені кошти витрачають на утримання політтехнологів, які створюють яскраву красиву обгортку для цукерки, яку кортить придбати. Натомість, ПС не витрачав кошти, на власну рекламу по-телебаченню, адже в Україні війна й армія досі належно не підготовлена до зими.                                                                                                                          

3. Чорний піар, створення негативного іміджу в суспільстві.ПС активно поливають брудом, ба більше створюють політичні міфи. які мають колосальний вплив на людську свідомість. Натомість, ПС воюють на фронті, й ніколи спростовувати неправдиву інформацію, вести дискусіі з різноманітними політиканами.                                                                                                    

4. А де ж здоровий глузд? Як говорив, Ярош – “ПС -не ангели”, тому до цієї політичної партії, можна відноситись по-різному. Проте віддавати свій голос за ригівську банду чи давно дискредитованих політичних сил, повне безглуздя.        

5. Крадіжка голосів виборців. Слід розуміти, що ПС не потрібен в ВР нинішній політичній еліті.Він, як кістка в горлі, тому й воює на Донбасі. Помирає, відстоюючи украінську землю.Натомість, до влади прорвались політикани з бігбордів, які розказуватимуть про хороше життя….